Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1011
Æblegele
Engelsk navn
Apple jelly
Taxonomisk navn
Malus domestica Borkh.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1030 kJ 1003
Energi, kcal 246 kcal 1003
total-N 0,080 g 1003
Protein, total 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 59,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 59,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 59,0 g 1003
Tilsat sukker 56,0 g 1321
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 60,2 g 1001
Vand 39,8 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 0,083 NE 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 59,0 g 1321
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,083 20,7 T 2
C18:0 0,016 3,88 T 2
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,016 3,88 T 2
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,226 56,5 T 2
C18:3,n-3 0,060 15,1 T 2
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 2
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,099 24,7 1003
Sum monoumættede 0,016 3,99 1003
Sum polyumættede 0,286 71,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,401 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,060 15,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,226 56,4 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 16 200 T 2
Leucin 26 320 T 2
Lysin 24 300 T 2
Methionin 5 60 T 2
Cystin 2 20 T 2
Phenylalanin 13 160 T 2
Tyrosin 8 100 T 2
Threonin 14 180 T 2
Tryptofan 5 60 T 2
Valin 19 240 T 2
Arginin 11 140 T 2
Histidin 8 100 T 2
Alanin 21 260 T 2
Asparaginsyre 146 1820 T 2
Glutaminsyre 42 520 T 2
Glycin 14 180 T 2
Prolin 15 190 T 2
Serin 21 260 T 2

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby