Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1013
Solbærgele
Engelsk navn
Currant, black, jelly
Taxonomisk navn
Ribes nigrum L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1030 kJ 1003
Energi, kcal 246 kcal 1003
total-N 0,080 g 1003
Protein, total 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 59,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 59,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 59,0 g 1003
Tilsat sukker 57,0 g 1321
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,3 g 1347
Tørstof 60,3 g 1001
Vand 39,7 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1347
Niacin 0,067 NE 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 59,0 g 1321
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,084 21,1 T 11
C18:0 0,008 1,94 T 11
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,031 7,86 T 11
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,185 46,1 T 11
C18:3,n-3 0,092 23,0 T 11
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 11
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,092 23,0 1003
Sum monoumættede 0,031 7,75 1003
Sum polyumættede 0,277 69,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,092 23,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,185 46,3 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 4 55 T 11

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby