DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1013
Solbærgele
Engelsk navn
Currant, black, jelly
Taxonomisk navn
Ribes nigrum L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 T 11
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1030 kJ 1003
Energi, kcal 243 kcal 1003
Nitrogen, total 0,080 g 1003
Protein, videnskabelig 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat, difference 59,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 59,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 59,0 g 1003
Tilsat sukker 57,0 g 1321
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,3 g 1347
Tørstof 60,3 g 1001
Vand 39,7 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
Niacinækvivalent 0,0733 NE 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 59,0 g 1321
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,084 21 T 11
C18:0 0,008 1,93 T 11
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,031 7,85 T 11
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,185 46,1 T 11
C18:3,n-3 (ALA) 0,092 23 T 11
C20:4,n-6 0,000 0 T 11
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,092 23 1003
Sum monoumættede 0,031 7,85 1003
Sum polyumættede 0,277 69,1 1003
Fedtsyrer, total 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,092 23 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,185 46,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 4 55 T 11

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby