DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1013
Solbærgele
Engelsk navn
Currant, black, jelly
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1030 kJ 1003
Energi (kcal) 243 kcal 1003
Protein 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat difference 59,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 59,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 59,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,05 g 1 1003
Aske 0,3 g 1347
Tørstof 60,3 g 1001
Vand 39,7 g 1001
Nitrogen 0,080 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
Niacinækvivalent 0,0733 NE 1003
Cholin 10,3 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 20,0 mg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 59,0 g 1321
Tilsat Sukker 52,6 g 1 2133
Frie sukkerarter 52,6 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,084 21 T 11.0
C18:0 0,008 1,93 T 11.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,031 7,85 T 11.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,185 46,1 T 11.0
C18:3,n-3 0,092 23 T 11.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 11.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,092 23 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,031 7,85 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,277 69,1 1003
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,092 23 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,185 46,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 4 55 T 11.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 11.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby