Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1014
Grovbolle
Engelsk navn
Bread, white, roll, coarse grain
Synonymer
Grovboller
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1207 kJ 1003
Energi, kcal 289 kcal 1003
total-N 1,680 g 1,39 - 2,105 11 1011, 1257, 1834
Protein, total 9,6 g 7,923 - 11,999 11 1011, 1257, 1834
Protein, deklaration 10,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 55,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 50,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 49,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 5,0 g 2,6 - 11,45 17 1011, 1066, 1257, 1834
Fedt, total 4,0 g 2,0 - 8,1 21 1011, 1066, 1257, 1818, 1834
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 1,11 - 2,78 17 1011, 1066, 1257, 1834
Tørstof 70,9 g 60,9 - 85,500 17 1011, 1066, 1257, 1834
Vand 29,1 g 14,500 - 39,100 17 1011, 1066, 1257, 1834
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,186 mg 0,133 - 0,290 17 1011, 1066, 1257, 1834
B2-vitamin, riboflavin 0,105 mg 0,056 - 0,25 17 1011, 1066, 1257, 1834
Niacin 1,82 NE 1003
B6-vitamin 0,104 mg 0,082 - 0,140 11 1011, 1257, 1834
Folat 57,7 µg 27 - 105 7 1257, 1834
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 680 mg 710 310 - 1020 3 1257
Natrium, Na 526 mg 188 - 806 17 1011, 1066, 1257, 1834
Kalium, K 193 mg 150 - 251 17 1011, 1066, 1257, 1834
Calcium, Ca 52,9 mg 26 - 157 17 1011, 1066, 1257, 1834
Magnesium, Mg 36,8 mg 25 - 54,3 17 1011, 1066, 1257, 1834
Phosphor, P 153 mg 114 - 184 11 1011, 1257, 1834
Jern, Fe 1,52 mg 0,87 - 2,62 17 1011, 1066, 1257, 1834
Kobber, Cu 0,210 mg 0,220 0,17 - 0,24 3 1257
Zink, Zn 0,996 mg 0,8 - 1,33 17 1011, 1066, 1257, 1834
Selen, Se 3,20 µg 1 1815
Nikkel, Ni 19,2 µg 1 1815
Cadmium, Cd 5,00 µg 1 1815
Bly, Pb 0,300 µg 1 1815
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 43,0 g 38,1 - 50,4 15 1257, 1273
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,119 4,20 1818
C16:0 0,579 20,4 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,196 6,91 1818
C20:0 0,028 0,99 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,119 4,20 1818
C18:1,n-9 0,677 23,9 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,025 0,87 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,795 28,1 1818
C18:3,n-3 0,194 6,84 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,061 2,16 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,041 1,44 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,922 32,5 1003
Sum monoumættede 0,821 29,0 1003
Sum polyumættede 1,05 37,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,83 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,255 9,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,795 28,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 403 240 T 1301
Leucin 722 430 T 1301
Lysin 235 140 T 1301
Methionin 153 91 T 1301
Cystin 168 100 T 1301
Phenylalanin 504 300 T 1301
Tyrosin 218 130 T 1301
Threonin 269 160 T 1301
Tryptofan 109 65 T 1301
Valin 470 280 T 1301
Arginin 370 220 T 1301
Histidin 218 130 T 1301
Alanin 319 190 T 1301
Asparaginsyre 420 250 T 1301
Glutaminsyre 3280 1950 T 1301
Glycin 353 210 T 1301
Prolin 1130 670 T 1301
Serin 504 300 T 1301

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby