Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1018
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
Engelsk navn
Margarine, 80 % fat, for frying/baking, vegetable fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,952
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2984 kJ 1003
Energi, kcal 713 kcal 1003
total-N 0,016 g T 1030
Protein, total 0,1 g T 1030
Protein, deklaration 0,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 80,2 g 79,9 - 80,4 5 1863
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,8 g T 1030
Tørstof 84,0 g T 1030
Vand 16,0 g T 1030
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 810 RE 1003
Retinol 780 µg T 1030
ß-caroten 360 µg T 1030
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 8,50 α-TE 1003
alfa-tokoferol 8,50 mg 8,00 5,0 - 12,0 11 T 1030
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,007 mg 0,005 - 0,008 2 T 1030
B2-vitamin, riboflavin 0,025 mg 0,005 - 0,028 4 T 1030
Niacin 0,017 NE 1003
niacin 0 mg T 1030
B6-vitamin 0,003 mg 1 T 1030
Pantothensyre 0 mg T 1030
Biotin 0 µg T 1030
Folat 2,00 µg T 1030
Frit folat 2,00 µg T 1030
B12-vitamin 0 µg T 1030
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 1030
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 592 mg 1 T 1030
Kalium, K 52,0 mg 1 T 1030
Calcium, Ca 10,0 mg 5 - 13 2 T 1030
Magnesium, Mg 1,90 mg 1 T 1030
Phosphor, P 10,0 mg 1 T 1030
Jern, Fe 0,060 mg 0,03 - 0,11 5 T 1030
Kobber, Cu 0,010 mg 1 T 1030
Zink, Zn 0,050 mg 1 T 1030
Jod, I 1,50 µg 1 - 2 T 1030
Mangan, Mn 0,012 mg 1 T 1030
Chrom, Cr 9,20 µg 3,0 - 19,7 12 T 1030
Selen, Se 0 µg 1 T 1030
Nikkel, Ni 10,3 µg 1,3 - 20,3 12 T 1030
Kviksølv, Hg 0 µg 1 T 1030
Cadmium, Cd 0,300 µg 0,000 0 - 1,5 12 T 1030
Bly, Pb 0,600 µg 0 - 4,6 12 T 1030
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,350 0,45 1863
C10:0 0,120 0,15 1863
C12:0 5,60 7,34 1863
C14:0 2,11 2,76 1863
C16:0 14,8 19,4 1863
C18:0 8,30 10,9 1863
C20:0 0,000 0,00 1863
C22:0 0,000 0,00 1863
C24:0 0,000 0,00 1863
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1863
C16:1,n-7 0,000 0,00 1863
C18:1,n-9 25,9 33,9 1863
C18:1,n-7 1,13 1,48 1863
C20:1,n-11 0,510 0,66 1863
C22:1,n-9 0,000 0,00 1863
C24:1,n-9 0,000 0,00 1863
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1863
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 12,8 16,8 1863
C18:3,n-3 3,12 4,09 1863
C18:3,n-6 0,000 0,00 1863
C22:6,n-3 0,000 0,00 1863
Andre fedtsyrer 1,60 2,10 1863
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 31,3 41,0 1003
Sum monoumættede 27,5 36,1 1003
Sum polyumættede 15,9 20,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 76,3 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 3,12 4,09 1003
Sum n-6 fedtsyrer 12,8 16,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 6 370 T 1027
Leucin 9 590 T 1027
Lysin 8 480 T 1027
Methionin 2 150 T 1027
Cystin 1 56 T 1027
Phenylalanin 5 300 T 1027
Tyrosin 5 300 T 1027
Threonin 4 270 T 1027
Tryptofan 1 88 T 1027
Valin 7 410 T 1027
Arginin 4 220 T 1027
Histidin 3 170 T 1027
Alanin 3 210 T 1027
Asparaginsyre 7 460 T 1027
Glutaminsyre 20 1270 T 1027
Glycin 2 130 T 1027
Prolin 9 590 T 1027
Serin 5 330 T 1027

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby