Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1023
Tomatsuppe, spiseklar
Engelsk navn
Soup, tomato, ready to eat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 304 kJ 1003
Energi, kcal 73 kcal 1003
total-N 0,262 g 0,251 - 0,274 10 1342
Protein, total 1,6 g 1,569 - 1,713 10 1342
Protein, deklaration 1,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 13,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 12,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 12,7 g 1003
Kostfiber 0,4 g 1342
Fedt, total 1,5 g 1,46 - 1,60 10 1342
Alkohol 0,0 g 1342
Aske 2,4 g 2,3 - 2,5 10 1342
Tørstof 18,7 g 18,000 - 19,400 13 1342
Vand 81,3 g 80,600 - 82,000 13 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 56,0 RE 1342
B1-vitamin 0,070 mg 0,06 - 0,08 10 1342
B2-vitamin, riboflavin 0,040 mg 0,04 - 0,04 10 1342
Niacin 1,37 NE 1003
niacin 1,10 mg 1,0 - 1,2 10 1342
B6-vitamin 0,090 mg 1342
Pantothensyre 0,120 mg 1342
Folat 12,0 µg 3 1342
B12-vitamin 0 µg 1342
C-vitamin 53,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 53,0 mg 46 - 60 10 1342
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 695 mg 654 - 736 10 1342
Kalium, K 210 mg 1342
Calcium, Ca 11,0 mg 9 - 13 10 1342
Magnesium, Mg 6,00 mg 1342
Phosphor, P 27,0 mg 1342
Jern, Fe 1,40 mg 1,1 - 1,7 10 1342
Kobber, Cu 0,200 mg 1342
Zink, Zn 0,194 mg 1342
Mangan, Mn 0,200 mg 1342
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,400 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1342
C6:0 0,010 0,74 1342
C8:0 0,000 0,00 1342
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,000 0,00 1342
C14:0 0,020 1,48 1342
C16:0 0,158 11,7 1342
C18:0 0,069 5,12 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,010 0,74 1342
C18:1,n-9 0,328 24,3 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,624 46,3 1342
C18:3,n-3 0,129 9,57 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,257 19,1 1003
Sum monoumættede 0,338 25,1 1003
Sum polyumættede 0,753 55,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,35 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,129 9,57 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,624 46,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1342
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 47 180 1342
Leucin 79 300 1342
Lysin 39 150 1342
Methionin 18 69 1342
Cystin 22 84 1342
Phenylalanin 55 210 1342
Tyrosin 34 130 1342
Threonin 42 160 1342
Tryptofan 16 61 1342
Valin 52 200 1342
Arginin 47 180 1342
Histidin 29 110 1342
Alanin 45 170 1342
Asparaginsyre 128 490 1342
Glutaminsyre 616 2350 1342
Glycin 42 160 1342
Prolin 107 410 1342
Serin 63 240 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby