DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1024
Sild, marineret, kryddersild
Engelsk navn
Herring, pickled, spiced, canned
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 955 kJ 1003
Energi, kcal 229 kcal 1003
Nitrogen, total 1,984 g 1,84 - 2,2 4 1841
Protein, videnskabelig 12,4 g 11,5 - 13,8 4 1841
Protein, deklaration 12,4 g 11,5 - 13,8 4 1841
Kulhydrat, difference 10,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 10,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 10,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 15,2 g 10,7 - 19 4 1841
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 6,0 g 5,2 - 6,6 4 1841
Tørstof 44,3 g 42,6 - 47,2 4 1841
Vand 55,7 g 52,8 - 57,4 4 1841
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 17,0 RE 1003
Retinol 17,0 µg 14 - 21 4 1841
D-vitamin 13,0 µg 1003
D3-vitamin 13,0 µg 10 - 17 4 1841
Niacinækvivalent 2,31 NE 1003
B12-vitamin 6,20 µg 5,6 - 6,8 4 1841
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Jod, I 35,0 µg 14 - 44 4 1841
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,000 0 1841
C16:0 0,000 0 1841
C18:0 0,000 0 1841
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0 1841
C18:1,n-9 0,000 0 1841
C18:1,n-7 0,000 0 1841
C20:1,n-11 0,000 0 1841
C22:1,n-11 0,000 0 1841
C24:1,n-9 0,000 0 1841
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0 1841
C18:3,n-3 (ALA) 0,000 0 1841
C18:4,n-3 0,000 0 1841
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1841
C22:5,n-3 0,000 0 1841
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1841
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1841
Sum mættede 0,000 0 1003
Sum monoumættede 0,000 0 1003
Sum polyumættede 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 13,984 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 615 310 T 47
Leucin 1010 510 T 47
Lysin 1090 550 T 47
Methionin 357 180 T 47
Cystin 62 31 T 47
Phenylalanin 536 270 T 47
Tyrosin 357 180 T 47
Threonin 556 280 T 47
Tryptofan 139 70 T 47
Valin 754 380 T 47
Arginin 714 360 T 47
Histidin 317 160 T 47
Alanin 734 370 T 47
Asparaginsyre 1230 620 T 47
Glutaminsyre 1370 690 T 47
Glycin 575 290 T 47
Prolin 476 240 T 47
Serin 516 260 T 47

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby