Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1024
Sild, marineret, kryddersild
Engelsk navn
Herring, pickled, spiced, canned
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 955 kJ 1003
Energi, kcal 228 kcal 1003
total-N 1,984 g 1,840 - 2,208 4 1841
Protein, total 12,4 g 11,500 - 13,800 4 1841
Protein, deklaration 12,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 10,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 10,7 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 15,2 g 10,7 - 19,0 4 1841
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 6,0 g 5,2 - 6,6 4 1841
Tørstof 44,3 g 42,600 - 47,200 4 1841
Vand 55,7 g 52,800 - 57,400 4 1841
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 17,0 RE 1003
Retinol 17,0 µg 14 - 21 4 1841
D-vitamin 13,0 µg 1003
D3 cholecalciferol 13,0 µg 10 - 17 4 1841
Niacin 2,32 NE 1003
B12-vitamin 6,20 µg 5,6 - 6,8 4 1841
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Jod, I 35,0 µg 14 - 44 4 1841
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,000 1841
C16:0 0,000 1841
C18:0 0,000 1841
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 1841
C18:1,n-9 0,000 1841
C18:1,n-7 0,000 1841
C20:1,n-11 0,000 1841
C22:1,n-11 0,000 1841
C24:1,n-9 0,000 1841
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 1841
C18:3,n-3 0,000 1841
C18:4,n-3 0,000 1841
C20:5,n-3 0,000 1841
C22:5,n-3 0,000 1841
C22:6,n-3 0,000 1841
Andre fedtsyrer 0,000 1841
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 1003
Sum monoumættede 0,000 1003
Sum polyumættede 0,000 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 1003
Fedtsyrer, total 0,000 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 615 310 T 47
Leucin 1010 510 T 47
Lysin 1090 550 T 47
Methionin 357 180 T 47
Cystin 62 31 T 47
Phenylalanin 536 270 T 47
Tyrosin 357 180 T 47
Threonin 556 280 T 47
Tryptofan 139 70 T 47
Valin 754 380 T 47
Arginin 714 360 T 47
Histidin 317 160 T 47
Alanin 734 370 T 47
Asparaginsyre 1230 620 T 47
Glutaminsyre 1370 690 T 47
Glycin 575 290 T 47
Prolin 476 240 T 47
Serin 516 260 T 47

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby