DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1025
Kødrand, dybfrost
Engelsk navn
Pork, minced and bound with flour and egg, boiled, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 908 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 908 kJ 1003
Energi (kcal) 218 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 218 kcal 1003
Protein 15,8 g 1 1031
Protein, deklaration 15,8 g 1 1031
Kulhydrat difference 3,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 15,5 g 1 1031
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,62 g 1 1003
Aske 1,9 g 1 1031
Tørstof 37,1 g 1 1031
Vand 62,9 g 1 1031
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0600 mg 1 1031
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1031
Niacinækvivalent 2,50 NE 1003
Niacin 2,50 mg 1 1031
B6-vitamin 0,140 mg 1 1031
Pantotensyre 0,210 mg 1 1031
B12-vitamin 1,08 µg 1 1031
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 247 mg 1 2138
Calcium 35,0 mg 1 1031
Jern 1,25 mg 1 1031
Sum mineraler 283 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 3,90 g 1 1001
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 13,950 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,528 1031
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby