DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1025
Kødrand, dybfrost
Engelsk navn
Pork, minced and bound with flour and egg, boiled, frozen
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
FCF 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 908 kJ 1003
Energi, kcal 218 kcal 1003
total-N 2,528 g 1 1031
Protein, total 15,8 g 1 1031
Protein, deklaration 15,8 g 1 1031
Kulhydrat, difference 3,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 15,5 g 1 1031
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1 1031
Tørstof 37,1 g 1 1031
Vand 62,9 g 1 1031
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,0600 mg 1 1031
B2-vitamin, riboflavin 0,1000 mg 1 1031
Niacin 2,50 NE 1003
niacin 2,50 mg 1 1031
B6-vitamin 0,140 mg 1 1031
Pantothensyre 0,210 mg 1 1031
B12-vitamin 1,08 µg 1 1031
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 35,0 mg 1 1031
Jern, Fe 1,25 mg 1 1031
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 13,950 100 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby