DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 103
Buddingpulver
Engelsk navn
Pudding powder
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1478 kJ 1003
Energi, kcal 348 kcal 1003
total-N 0,048 g 1004
Protein, total 0,3 g 1004
Protein, deklaration 0,3 g 1004
Kulhydrat, difference 88,2 g 1004
Kulhydrat, tilgængelig 85,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 86,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1004
Kostfibre 1,6 g 1004
Fedt, total 0,0 g 1004
Alkohol 0,0 g 1004
Aske 0,1 g 1004
Tørstof 87,9 g 1004
Vand 12,1 g 1004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1004
ß-caroten 0 µg 1004
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1004
E-vitamin 0 α-TE 1004
B1-vitamin 0 mg 1004
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1004
Niacin 0,0648 NE 1003
niacin 0 mg 1004
B6-vitamin 0 mg 1004
B12-vitamin 0 µg 1004
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1,000 mg 1004
Kalium, K 6,00 mg 1004
Calcium, Ca 10,00 mg 1004
Magnesium, Mg 4,00 mg 1004
Jern, Fe 0,200 mg 1004
Jod, I 0,500 µg 1005
Mangan, Mn 0,900 mg 1004
Selen, Se 0 µg 1004
Molybdæn, Mo 11,0 µg 1005
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0,600 g 1004
Stivelse 85,9 g 1005
Pentoses 0,130 g 0,13 1005
Uronic Acids 0,550 g 0,55 1005
Cellulose 0,620 g 0,62 1005
Lignin 0,390 g 0,39 1005
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1004
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 4 81 1005

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby