Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1032
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt
Engelsk navn
Margarine, 80 % fat, table use, vegetable fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,933
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 3006 kJ 1003
Energi, kcal 718 kcal 1003
total-N 0,125 g T 1027
Protein, total 0,8 g T 1027
Protein, deklaration 0,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 80,6 g 79,8 - 81,3 4 1863
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 61 T 1027
Tørstof 84,0 g T 1027
Vand 16,0 g T 1027
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 810 RE 1003
Retinol 780 µg T 1027
ß-caroten 360 µg T 1027
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 32,5 α-TE 1003
alfa-tokoferol 32,5 mg T 1027
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,010 mg T 1027
B2-vitamin, riboflavin 0,025 mg 0,005 - 0,028 4 T 1027
Niacin 0,206 NE 1003
niacin 0,023 mg T 1027
B6-vitamin 0,003 mg 1 T 1027
Pantothensyre 0,084 mg T 1027
Biotin 0 µg 183 T 1027
Folat 2,00 µg T 1027
Frit folat 2,00 µg T 1027
B12-vitamin 0,100 µg T 1027
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 183 T 1027
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 550 mg T 1027
Kalium, K 37,7 mg T 1027
Calcium, Ca 10,0 mg 5 - 13 2 T 1027
Magnesium, Mg 1,80 mg 1 T 1027
Phosphor, P 23,0 mg T 1027
Jern, Fe 0,090 mg 0,055 - 0,13 4 T 1027
Kobber, Cu 0 mg 1 T 1027
Zink, Zn 0,047 mg 1 T 1027
Jod, I 1,50 µg 1 - 2 T 1027
Mangan, Mn 0,012 mg 1 T 1027
Chrom, Cr 9,40 µg 0,5 - 25,8 19 T 1027
Selen, Se 0 µg 1 T 1027
Nikkel, Ni 8,70 µg 0 - 27,1 19 T 1027
Cadmium, Cd 0,300 µg 0,000 0 - 1,4 19 T 1027
Bly, Pb 1,00 µg 0 - 7,8 16 T 1027
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g T 1027
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,290 0,38 1863
C10:0 0,130 0,17 1863
C12:0 3,70 4,92 1863
C14:0 1,66 2,21 1863
C16:0 19,3 25,7 1863
C18:0 6,50 8,64 1863
C20:0 0,000 0,00 1863
C22:0 0,000 0,00 1863
C24:0 0,000 0,00 1863
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1863
C16:1,n-7 0,000 0,00 1863
C18:1,n-9 22,8 30,3 1863
C18:1,n-7 0,660 0,87 1863
C20:1,n-11 0,000 0,00 1863
C22:1,n-9 0,000 0,00 1863
C24:1,n-9 0,000 0,00 1863
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1863
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 17,3 23,0 1863
C18:3,n-3 1,50 1,99 1863
C18:3,n-6 0,000 0,00 1863
C22:6,n-3 0,000 0,00 1863
Andre fedtsyrer 1,40 1,86 1863
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 31,6 42,0 1003
Sum monoumættede 23,5 31,2 1003
Sum polyumættede 18,8 25,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 75,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,50 1,99 1003
Sum n-6 fedtsyrer 17,3 23,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 46 370 T 1027
Leucin 74 590 T 1027
Lysin 60 480 T 1027
Methionin 19 150 T 1027
Cystin 7 56 T 1027
Phenylalanin 38 300 T 1027
Tyrosin 38 300 T 1027
Threonin 34 270 T 1027
Tryptofan 11 88 T 1027
Valin 51 410 T 1027
Arginin 28 220 T 1027
Histidin 21 170 T 1027
Alanin 26 210 T 1027
Asparaginsyre 58 460 T 1027
Glutaminsyre 159 1270 T 1027
Glycin 16 130 T 1027
Prolin 74 590 T 1027
Serin 41 330 T 1027

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby