Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1035
Brisling (ansjovis), marineret, konserves
Engelsk navn
Sprat, pickled, canned
Taxonomisk navn
Sprattus sprattus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 896 kJ 1003
Energi, kcal 214 kcal 1003
total-N 2,144 g T 1034
Protein, total 13,4 g T 1034
Protein, deklaration 13,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 11,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 11,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 11,0 g 1003
Tilsat sukker 10,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g T 1034
Fedt, total 13,0 g T 1034
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 9,6 g T 1034
Tørstof 47,0 g T 1034
Vand 53,0 g T 1034
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 390 RE 1003
Retinol 390 µg 36 - 816 11 T 1034
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 14,0 µg 1003
D3 cholecalciferol 14,0 µg 6,3 - 20 3 T 1034
E-vitamin 2,31 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,31 mg 1501
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,006 mg 0,005 - 0,007 3 T 1034
B2-vitamin, riboflavin 0,120 mg 0,113 - 0,126 2 T 1034
Niacin 3,42 NE 1003
niacin 1,10 mg T 1034
B6-vitamin 0,175 mg 1 T 1034
Folat 16,0 µg 1001
Frit folat 13,0 µg 1001
B12-vitamin 3,50 µg 2,00 - 5,00 4 T 1034
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 3606 mg 3110 - 4070 3 T 1034
Kalium, K 165 mg 130 - 200 3 T 1034
Calcium, Ca 145 mg 84 - 231 6 T 1034
Magnesium, Mg 18,3 mg 15,3 - 23,0 3 T 1034
Phosphor, P 210 mg T 1034
Jern, Fe 1,80 mg 0,91 - 2,15 5 T 1034
Kobber, Cu 0,160 mg 0,14 - 0,18 5 T 1034
Zink, Zn 3,40 mg 3,1 - 3,7 5 T 1034
Jod, I 30,0 µg 9 - 63 7 T 1034
Mangan, Mn 0,100 mg 0,092 - 0,110 3 T 1034
Chrom, Cr 2,00 µg 3 T 1034
Selen, Se 20,0 µg 16 - 24 3 T 1034
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 1034
Nikkel, Ni 5,00 µg 1 - 8 2 T 1034
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,119 0,99 T 1034
C14:0 0,920 7,69 T 1034
C15:0 0,108 0,89 T 1034
C16:0 2,39 20,0 T 1034
C18:0 0,323 2,70 T 1034
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,956 7,99 T 1034
C18:1,n-9 2,39 20,0 T 1034
C20:1,n-11 0,585 4,90 T 1034
C22:1,n-9 1,08 8,99 T 1034
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,299 2,50 T 1034
C20:4,n-6 0,370 3,10 T 1034
C20:5,n-3 1,11 9,29 T 1034
C22:6,n-3 1,31 11,0 T 1034
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,86 32,3 1003
Sum monoumættede 5,01 41,9 1003
Sum polyumættede 3,09 25,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 12,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,43 20,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,669 5,59 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 38 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 708 330 T 1034
Leucin 1050 490 T 1034
Lysin 1070 500 T 1034
Methionin 407 190 T 1034
Cystin 43 20 T 1034
Phenylalanin 579 270 T 1034
Tyrosin 493 230 T 1034
Threonin 557 260 T 1034
Tryptofan 139 65 T 1034
Valin 793 370 T 1034
Arginin 708 330 T 1034
Histidin 300 140 T 1034
Alanin 772 360 T 1034
Asparaginsyre 1270 590 T 1034
Glutaminsyre 1500 700 T 1034
Glycin 793 370 T 1034
Prolin 536 250 T 1034
Serin 515 240 T 1034

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby