Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1041
Poulard, kød og skind, rå
Engelsk navn
Broiler, flesh and skin, raw
Taxonomisk navn
Gallus domesticus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 28
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 793 kJ 1003
Energi, kcal 190 kcal 1003
total-N 3,040 g 1321
Protein, total 19,0 g 1321
Protein, deklaration 19,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 11,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 25 1938
Tørstof 34,5 g 1342
Vand 65,5 g 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 38,0 RE 1003
Retinol 38,0 µg 1342
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,50 µg 1001
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,060 mg 16 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,120 mg 16 1938
Niacin 10,3 NE 1003
niacin 6,80 mg 16 1938
B6-vitamin 0,350 mg 1938
Pantothensyre 0,910 mg 1938
Folat 6,00 µg 1938
B12-vitamin 0,310 µg 1938
C-vitamin 1,60 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,60 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 39,0 mg 1 1058
Kalium, K 101 mg 1 1058
Calcium, Ca 11,0 mg 24 1938
Magnesium, Mg 7,60 mg 1 1058
Phosphor, P 147 mg 24 1938
Jern, Fe 0,900 mg 24 1938
Kobber, Cu 0,048 mg 24 1938
Zink, Zn 1,31 mg 24 1938
Mangan, Mn 0,019 mg 24 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,010 0,10 1342
C14:0 0,092 0,90 1342
C16:0 2,36 23,3 1342
C18:0 0,643 6,35 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,633 6,25 1342
C18:1,n-9 3,90 38,5 1342
C20:1,n-11 0,122 1,21 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,16 21,4 1342
C18:3,n-3 0,102 1,01 1342
C20:4,n-6 0,061 0,60 1342
C20:5,n-3 0,010 0,10 1342
C22:5,n-3 0,010 0,10 1342
C22:6,n-3 0,020 0,20 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,10 30,7 1003
Sum monoumættede 4,65 46,0 1003
Sum polyumættede 2,37 23,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 10,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,142 1,40 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,22 22,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 75 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 942 310 1342
Leucin 1370 450 1342
Lysin 1550 510 1342
Methionin 517 170 1342
Cystin 255 84 1342
Phenylalanin 730 240 1342
Tyrosin 608 200 1342
Threonin 790 260 1342
Tryptofan 210 69 1342
Valin 912 300 1342
Arginin 1190 390 1342
Histidin 547 180 1342
Alanin 1130 370 1342
Asparaginsyre 1700 560 1342
Glutaminsyre 2770 910 1342
Glycin 1250 410 1342
Prolin 942 310 1342
Serin 669 220 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby