DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1041
Poulard, kød og skind, rå
Engelsk navn
Poularde, flesh and skin, raw
Taxonomisk navn
Gallus gallus domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 793 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 793 kJ 1003
Energi (kcal) 190 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 190 kcal 1003
Protein 19,0 g 1321
Protein fra Aminosyrer 15,5 g 1003
Protein, deklaration 19,0 g 1321
Kulhydrat difference 3,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 11,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,10 g 1 1003
Aske 0,8 g 25 1938
Tørstof 34,5 g 1342
Vand 65,5 g 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 38,0 RE 1003
Retinol 38,0 µg 1342
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3-vitamin 1,50 µg 1001
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0600 mg 16 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,120 mg 16 1938
Niacinækvivalent 10,3 NE 1003
Niacin 6,80 mg 16 1938
B6-vitamin 0,350 mg 1938
Pantotensyre 0,910 mg 1938
Folat 6,00 µg 1938
B12-vitamin 0,310 µg 1938
C-vitamin 1,60 mg 1003
Ascorbinsyre 1,60 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 39,0 mg 1 1058
Kalium 101 mg 1 1058
Calcium 11,0 mg 24 1938
Magnesium 7,60 mg 1 1058
Jern 0,900 mg 24 1938
Kobber 0,0480 mg 24 1938
Zink 1,31 mg 24 1938
Mangan 0,0190 mg 24 1938
Fosfor 147 mg 24 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,010 0,1 1342
C14:0 0,092 0,907 1342
C16:0 2,357 23,2 1342
C18:0 0,643 6,35 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,633 6,25 1342
C18:1,n-9 3,897 38,5 1342
C20:1,n-11 0,122 1,2 1342
C22:1,n-9 0,000 0,0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,163 21,3 1342
C18:3,n-3 0,102 1 1342
C20:4,n-6 0,061 0,604 1342
C20:5,n-3 0,010 0,1 1342
C22:5,n-3 0,010 0,1 1342
C22:6,n-3 0,020 0,201 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 3,101 30,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,652 45,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,367 23,3 1003
Sum fedtsyrer 10,120 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,143 1,41 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,224 21,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 75 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,040 1321
Isoleucin 942 310 1342
Leucin 1370 450 1342
Lysin 1550 510 1342
Methionin 517 170 1342
Cystin 255 84 1342
Phenylalanin 730 240 1342
Tyrosin 608 200 1342
Threonin 790 260 1342
Tryptofan 210 69 1342
Valin 912 300 1342
Arginin 1190 390 1342
Histidin 547 180 1342
Alanin 1130 370 1342
Asparaginsyre 1700 560 1342
Glutaminsyre 2770 910 1342
Glycin 1250 410 1342
Prolin 942 310 1342
Serin 669 220 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 59,7 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 28 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby