Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1043
Skinkepølse, pålæg
Engelsk navn
Pork, ham sausage
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 924 kJ 1003
Energi, kcal 221 kcal 1003
total-N 2,416 g 1,520 - 2,880 3 1061
Protein, total 15,1 g 9,500 - 18,000 3 1061
Protein, deklaration 15,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,7 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 16,8 g 11,2 - 27,5 3 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,7 g 1003
Tørstof 37,3 g 32,100 - 47,500 3 1061
Vand 62,7 g 52,500 - 67,900 3 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 821 mg 747 - 899 3 1061
Kalium, K 278 mg 214 - 310 3 1061
Jern, Fe 1,00 mg 0,67 - 1,34 3 1061
Kobber, Cu 0,106 mg 0,076 - 0,122 3 1061
Zink, Zn 1,70 mg 1,20 - 2,20 3 1061
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 57 mg 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby