DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1047
Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet
Engelsk navn
Rolls, wheat with coarse meal, high fat seeds, industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1179 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1179 kJ 1003
Energi (kcal) 280 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 280 kcal 1003
Protein 9,0 g 8,721 7,75 - 11,2 19 1309, 1257
Protein fra Aminosyrer 8,0 g 1003
Protein, deklaration 9,9 g 9,562 8,5 - 12,3 19 1309, 1257
Kulhydrat difference 50,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 46,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 45,3 g 1003
Kostfibre 4,4 g 4,3 3,3 - 7 19 1309, 1257
Fedt 5,5 g 5,4 2,4 - 9,8 19 1309, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,95 g 20 1003
Aske 1,7 g 1,74 1,1 - 2,24 19 1309, 1257
Tørstof 66,9 g 67,2 62,5 - 70,9 19 1309, 1257
Vand 33,1 g 32,8 29,1 - 37,5 19 1309, 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 836.0
beta-Caroten 0 µg T 836.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,222 mg 0,219 0,153 - 0,289 19 1309, 1257
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0759 mg 0,077 0,047 - 0,118 19 1309, 1257
Niacinækvivalent 1,58 NE 1003
Niacin 1,72 mg 1,7 1,42 - 2,31 10 1309
B6-vitamin 0,115 mg 0,107 0,095 - 0,16 9 1257
Pantotensyre 0,366 mg 0,35 0,32 - 0,44 5 1309
Biotin 4,88 µg 4,5 4,4 - 5,5 5 1309
Folat 38,4 µg 34,0 25 - 54 19 1309, 1257
B12-vitamin 0,0890 µg 1 1309
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 380 mg 372,0 268 - 546 20 2006, 2097
Kalium 186 mg 183,0 136 - 238 19 1309, 1257
Calcium 44,6 mg 45,1 18 - 101 19 1309, 1257
Magnesium 39,2 mg 38,0 20,1 - 53 19 1309, 1257
Jern 1,31 mg 1,27 1 - 1,97 19 1309, 1257
Kobber 0,194 mg 0,21 0,09 - 0,27 19 1309, 1257
Zink 1,01 mg 1,02 0,66 - 1,36 19 1309, 1257
Mangan 0,732 mg 0,695 0,62 - 1 10 1309
Krom 2,08 µg 2,075 0,02 - 4,7 10 1309
Selen 6,86 µg 7,15 4,9 - 9,1 10 1309
Fosfor 135 mg 129,0 83,8 - 177 19 1309, 1257
Chlorid 710 mg 672,0 430 - 1040 25 1309, 2006, 1257
Jod 19,3 µg 1 2197
Nikkel 19,5 µg 17,45 10,6 - 32,2 10 1309
Cadmium 4,85 µg 5,05 3,7 - 6,1 10 1309
Sum mineraler 1500 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 42,1 g 42,6 33,9 - 45,6 19 1309, 1257
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1309
C10:0 0,000 0,0 1309
C12:0 0,000 0,0 1309
C14:0 0,008 0,153 1309
C16:0 0,712 14,5 1309
C18:0 0,215 4,4 1309
C20:0 0,000 0,0 1309
C22:0 0,018 0,374 1309
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1309
C18:1,n-7 0,045 0,924 1309
C18:1,n-9 1,236 25,2 1309
C20:1,n-11 0,007 0,14 1309
C18:1,trans 0,000 0,0 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,203 45 1309
C18:3,n-3 0,449 9,17 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,953 19,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,288 26,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,652 54,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 4,893 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,449 9,17 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,203 45 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,582 1309, 1257
Isoleucin 396 250 T 861.0
Leucin 680 430 T 861.0
Lysin 221 140 T 861.0
Methionin 147 93 T 861.0
Cystin 174 110 T 861.0
Phenylalanin 475 300 T 861.0
Tyrosin 221 140 T 861.0
Threonin 269 170 T 861.0
Tryptofan 95 60 T 861.0
Valin 459 290 T 861.0
Arginin 364 230 T 861.0
Histidin 206 130 T 861.0
Alanin 301 190 T 861.0
Asparaginsyre 443 280 T 861.0
Glutaminsyre 2910 1840 T 861.0
Glycin 380 240 T 861.0
Prolin 1040 660 T 861.0
Serin 475 300 T 861.0
Sum essentielle Aminosyrer 2531 T 861.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 5400 T 861.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,882 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby