Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1048
Skummetmælk, økologisk
Engelsk navn
Milk, skimmed, organic
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 150 kJ 1003
Energi, kcal 36 kcal 1003
total-N 0,549 g 0,502 - 0,596 101 T 1049
Protein, total 3,5 g 3,203 - 3,802 101 T 1049
Protein, deklaration 3,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g T 1049
Kostfiber 0,0 g T 1049
Fedt, total 0,3 g T 1049
Alkohol 0,0 g T 1049
Aske 0,7 g T 1049
Tørstof 9,2 g 8,700 - 9,700 286 T 1049
Vand 90,8 g 90,300 - 91,300 286 T 1049
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,08 RE 1003
Retinol 3,00 µg T 1049
ß-caroten 1,00 µg T 1049
D-vitamin 0,007 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,007 µg T 1049
E-vitamin 0,010 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,010 mg T 1049
K1-vitamin 0 µg T 1049
B1-vitamin 0,040 mg 0,040 - 0,041 3 T 1049
B2-vitamin, riboflavin 0,170 mg 0,163 - 0,170 2 T 1049
Niacin 0,873 NE 1003
niacin 0,090 mg 0,08 - 0,10 10 T 1049
B6-vitamin 0,050 mg 0,036 - 0,054 9 T 1049
Pantothensyre 0,360 mg T 1049
Biotin 2,00 µg T 1049
Folat 4,80 µg 6 T 1049
Frit folat 4,00 µg T 1049
B12-vitamin 0,480 µg 0,44 - 0,51 3 T 1049
C-vitamin 1,30 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,30 mg 1,0 - 1,6 34 T 1049
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 95,0 mg 82 - 108 18 T 1049
Natrium, Na 44,3 mg 38,4 - 50,2 39 T 1049
Kalium, K 158 mg 150 - 166 39 T 1049
Calcium, Ca 124 mg 114 - 134 38 T 1049
Magnesium, Mg 12,2 mg 10,8 - 13,6 39 T 1049
Phosphor, P 97,0 mg 81 - 113 38 T 1049
Jern, Fe 0,030 mg 0,025 - 0,035 5 T 1049
Kobber, Cu 0,010 mg 0,007 - 0,01 5 T 1049
Zink, Zn 0,410 mg 0,35 - 0,47 18 T 1049
Jod, I 9,24 µg 4,9 - 15 25 T 1154
Mangan, Mn 0,008 mg 0,007 - 0,009 5 T 1049
Chrom, Cr 0,052 µg 0 - 0,221 18 T 1049
Selen, Se 1,40 µg 1917
Molybdæn, Mo 5,00 µg 3 - 5 2 T 1049
Nikkel, Ni 0,803 µg 0,799 0,737 - 0,875 10 T 1049
Kviksølv, Hg 0,030 µg 5 T 1049
Arsen, As 0,300 µg 2 T 1049
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 T 1049
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 T 1049
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 0,184 g 0,143 - 0,225 37 T 1049
Benzoesyre 0,030 mg T 1049
Organiske syrer, tot. 0,184 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 T 1049
Tyramin 0 mg T 1049
Serotonin 0,030 mg 2 T 1049
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g T 1049
Glucose 0 g T 1049
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 4,76 g 4,48 - 5,04 37 T 1049
Maltose 0 g T 1049
Saccharose 0 g T 1049
Disaccharider, total 4,76 g 1003
Sukkerarter, ialt 4,76 g 1003
Stivelse 0 g T 1049
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,010 3,53 T 1049
C6:0 0,007 2,47 T 1049
C8:0 0,004 1,41 T 1049
C10:0 0,009 3,18 T 1049
C12:0 0,012 4,24 T 1049
C14:0 0,033 11,7 T 1049
C16:0 0,089 31,4 T 1049
C18:0 0,030 10,6 T 1049
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,004 1,41 T 1049
C16:1,n-7 0,007 2,47 T 1049
C18:1,n-9 0,067 23,7 T 1049
C20:1,n-11 0,003 1,06 T 1049
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,006 2,12 T 1049
C18:3,n-3 0,002 0,70 T 1049
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,194 68,6 1003
Sum monoumættede 0,081 28,6 1003
Sum polyumættede 0,008 2,83 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,283 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,002 0,70 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,006 2,12 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 3 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 203 370 T 1049
Leucin 335 610 T 1049
Lysin 313 570 T 1049
Methionin 88 160 T 1049
Cystin 27 49 T 1049
Phenylalanin 176 320 T 1049
Tyrosin 148 270 T 1049
Threonin 148 270 T 1049
Tryptofan 47 86 T 1049
Valin 242 440 T 1049
Arginin 121 220 T 1049
Histidin 99 180 T 1049
Alanin 115 210 T 1049
Asparaginsyre 285 520 T 1049
Glutaminsyre 697 1270 T 1049
Glycin 71 130 T 1049
Prolin 340 620 T 1049
Serin 198 360 T 1049

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby