Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1054
Sild, marineret, i madeirasauce
Engelsk navn
Herring, pickled, in madeira sauce, canned
Taxonomisk navn
Clupea harengus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 966 kJ 1003
Energi, kcal 231 kcal 1003
total-N 2,240 g 1357
Protein, total 14,0 g 1357
Protein, deklaration 14,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 8,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 8,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 8,0 g 1003
Tilsat sukker 8,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1357
Fedt, total 16,0 g 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 4,0 g 1357
Tørstof 42,0 g 1357
Vand 58,0 g 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 50,0 RE 1003
Retinol 50,0 µg 1358
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 11,0 µg 1003
D3 cholecalciferol 11,0 µg 11,0 9,83 - 12,2 2 T 48
E-vitamin 0,600 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,600 mg 0,600 0,45 - 0,75 2 T 48
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1358
B2-vitamin, riboflavin 0,200 mg 1358
Niacin 5,30 NE 1003
niacin 5,30 mg 1358
B6-vitamin 0,100 mg 1358
Folat 1,80 µg 6 1803
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1358
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1180 mg 1357
Kalium, K 290 mg 1358
Calcium, Ca 150 mg 1358
Phosphor, P 250 mg 1358
Jern, Fe 2,00 mg 1358
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 8,00 g 1003
Sorbitol 0 g 1358
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1358
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 58 mg 58 58 - 58 2 T 48

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby