DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1055
Passionsfrugt, rå
Engelsk navn
Passion fruit, raw
Taxonomisk navn
Passiflora edulis (Sims, 1818)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 435 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 300 kJ 1003
Energi (kcal) 104 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 72 kcal 1003
Protein 2,8 g 2,809 2,36 - 3,11 4 1801
Protein, deklaration 2,8 g 2,809 2,36 - 3,11 4 1801
Kulhydrat difference 23,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 15,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,3 g 1003
Kostfibre 7,9 g 8,15 6,3 - 9,2 4 1801
Fedt 1,8 g 1,73 1,58 - 2,12 4 1801
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 4 1003
Aske 0,8 g 0,68 0,64 - 1,37 4 1801
Tørstof 28,6 g 28,75 24 - 32,7 4 1801
Vand 71,5 g 71,25 67,3 - 76 4 1801
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 105 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 632 µg 399,5 297 - 1430 4 1801
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,80 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,130 mg 1938
Niacinækvivalent 1,50 NE 1003
Niacin 1,50 mg 1938
B6-vitamin 0,0200 mg 1 2135
Folat 10,00 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 39,5 mg 1003
Ascorbinsyre 39,5 mg 36,0 30 - 56 4 1801
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,75 mg 2,25 1,5 - 5 4 1801
Kalium 226 mg 223,0 215 - 244 4 1801
Calcium 6,20 mg 5,3 5,2 - 9 4 1801
Magnesium 31,4 mg 30,0 27,7 - 38 4 1801
Jern 0,738 mg 0,73 0,66 - 0,83 4 1801
Zink 0,745 mg 0,66 0,52 - 1,14 4 1801
Selen 1,000 µg 1 2135
Fosfor 69,2 mg 42,7 - 119 6 1015
Jod 0,900 µg 1 2135
Sum mineraler 337 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,33 g 2,35 2 - 2,6 4 1801
Glukose 2,33 g 2,3 2 - 2,7 4 1801
Sum monosakkarider 4,65 g 1003
Sakkarose 2,60 g 2,6 2,2 - 3 4 1801
Sum disakkarider 2,60 g 1003
Sum sukkerarter 7,25 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Crude fibre 11,0 g 2 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,080 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,120 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,360 2135
Sum fedtsyrer 1,253 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,150 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,210 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,444 1801
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 4,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 46 18 1015, 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby