DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1055
Passionsfrugt, grenadil, rå
Engelsk navn
Passion fruit, raw
Taxonomisk navn
Passiflora edulis Sims
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 46 18 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 435 kJ 1003
Energi, kcal 104 kcal 1003
Nitrogen, total 0,444 g 0,4495 0,378 - 0,499 4 1801
Protein, videnskabelig 2,8 g 2,809375 2,36 - 3,11 4 1801
Protein, deklaration 2,8 g 2,809375 2,36 - 3,11 4 1801
Kulhydrat, difference 23,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 15,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 15,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 7,9 g 8,15 6,3 - 9,2 4 1801
Fedt, total 1,8 g 1,73 1,58 - 2,12 4 1801
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 0,68 0,64 - 1,37 4 1801
Tørstof 28,6 g 28,75 24 - 32,7 4 1801
Vand 71,5 g 71,25 67,3 - 76 4 1801
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 52,6 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,130 mg 1938
Niacinækvivalent 1,50 NE 1003
Niacin 1,50 mg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 39,5 mg 1003
L-ascorbinsyre 39,5 mg 36 30 - 56 4 1801
beta-caroten 632 µg 399,5 297 - 1430 4 1801
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,75 mg 2,25 1,5 - 5 4 1801
Kalium, K 226 mg 223 215 - 244 4 1801
Calcium, Ca 6,20 mg 5,3 5,2 - 9 4 1801
Magnesium, Mg 31,4 mg 30 27,7 - 38 4 1801
Fosfor, P 69,2 mg 42,7 - 119 6 1015
Jern, Fe 0,738 mg 0,73 0,66 - 0,83 4 1801
Zink, Zn 0,745 mg 0,66 0,52 - 1,14 4 1801
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,33 g 2,35 2 - 2,6 4 1801
Glukose 2,33 g 2,3 2 - 2,7 4 1801
Monosaccharider, total 4,65 g 1003
Sakkarose 2,60 g 2,6 2,2 - 3 4 1801
Disaccharider, total 2,60 g 1003
Sukkerarter, total 7,25 g 1003
Crude fibre 11,0 g 2 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 1,253 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby