DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1056
Pølse, bierwurst
Engelsk navn
Pork sausage, bierwurst
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 949 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 949 kJ 1003
Energi (kcal) 228 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 228 kcal 1003
Protein 14,6 g 1 1061
Protein, deklaration 14,6 g 1 1061
Kulhydrat difference 3,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,7 g 1003
Kostfibre 0,2 g 2007
Fedt 17,2 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 8,96 g 1 1003
Aske 3,1 g 1003
Tørstof 38,8 g 1 1061
Vand 61,2 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3580 mg 1 1061
Kalium 287 mg 1 1061
Jern 2,86 mg 1 1061
Kobber 0,0910 mg 1 1061
Zink 5,50 mg 1 1061
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 3,80 g 1 2190
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 15,738 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 56 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,336 1061
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 67,1 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,915 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby