DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1056
Pølse, bierwurst
Engelsk navn
Pork sausage, bierwurst
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 949 kJ 1003
Energi, kcal 228 kcal 1003
Nitrogen, total 2,336 g 1 1061
Protein, videnskabelig 14,6 g 1 1061
Protein, deklaration 14,6 g 1 1061
Kulhydrat, difference 3,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 3,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 3,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,2 g 2007
Fedt, total 17,2 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 1003
Tørstof 38,8 g 1 1061
Vand 61,2 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 3580 mg 1 1061
Kalium, K 287 mg 1 1061
Jern, Fe 2,86 mg 1 1061
Kobber, Cu 0,0910 mg 1 1061
Zink, Zn 5,50 mg 1 1061
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 15,738 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 56 mg 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby