Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1065
Lakrids, uspec.
Engelsk navn
Liquorice, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1523 kJ 1003
Energi, kcal 364 kcal 1003
total-N 0,592 g 0,576 - 0,592 2 1321, 1823
Protein, total 3,7 g 3,600 - 3,700 2 1321, 1823
Protein, deklaration 3,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 83,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 83,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 83,3 g 1003
Tilsat sukker 48,0 g 1321
Kostfiber 0,0 g 1321
Fedt, total 1,2 g 0,8 - 1,5 2 1823
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 1,05 - 1,22 2 1823
Tørstof 89,3 g 86,1 - 92,5 2 1823
Vand 10,7 g 7,500 - 13,900 2 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1355
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,040 mg 1355
B2-vitamin, riboflavin 0,110 mg 1355
Niacin 0,200 NE 1003
niacin 0,200 mg 1355
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 2,70 mg 0,6 - 4,8 2 1823
Natrium, Na 154 mg 57 - 250 2 1823
Kalium, K 217 mg 153 - 281 2 1823
Calcium, Ca 74,0 mg 65 - 83 2 1823
Magnesium, Mg 38,0 mg 36 - 40 2 1823
Jern, Fe 3,50 mg 3,2 - 3,7 2 1823
Kobber, Cu 0,132 mg 0,04 - 0,29 12 1805, 1823
Zink, Zn 0,100 mg 0,07 - 0,12 2 1823
Mangan, Mn 0,320 mg 0,23 - 0,41 2 1823
Selen, Se 0,500 µg 2 T 1114
Nikkel, Ni 41,0 µg 23,0 0 - 85 14 1805
Cadmium, Cd 1,20 µg 1,10 0 - 3 14 1805
Bly, Pb 34,0 µg 20,0 0 - 92 14 1805
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 3,10 g 1,1 - 6,5 5 1823
Glucose 6,80 g 2,8 - 11,4 5 1823
Monosaccharider, total 9,90 g 1003
Lactose 2,40 g 1,8 - 3,0 5 1823
Maltose 3,10 g 2,2 - 4,9 5 1823
Saccharose 36,0 g 24,6 - 47,9 5 1823
Disaccharider, total 41,5 g 1003
Raffinose 3,00 g - 3,0 5 1823
Sukkerarter, ialt 51,4 g 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby