DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1065
Lakrids, uspec.
Engelsk navn
Liquorice, average values
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1523 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1525 kJ 1003
Energi (kcal) 359 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 359 kcal 1003
Protein 3,8 g 3,6 - 4 2 1823, 1321
Protein, deklaration 3,8 g 3,6 - 4 2 1823, 1321
Kulhydrat difference 83,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 83,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 83,3 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1321
Fedt 1,2 g 0,8 - 1,5 2 1823
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,39 g 2 1003
Aske 1,1 g 1,05 - 1,22 2 1823
Tørstof 89,3 g 86,1 - 92,5 2 1823
Vand 10,7 g 7,5 - 13,9 2 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1355
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1355
Riboflavin (B2-vitamin) 0,110 mg 1355
Niacinækvivalent 0,200 NE 1003
Niacin 0,200 mg 1355
B6-vitamin 0 mg 1 2135
Folat 0 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 154 mg 57 - 250 2 1823
Kalium 217 mg 153 - 281 2 1823
Calcium 74,0 mg 65 - 83 2 1823
Magnesium 38,0 mg 36 - 40 2 1823
Jern 3,50 mg 3,2 - 3,7 2 1823
Kobber 0,132 mg 0,04 - 0,29 12 1805, 1823
Zink 0,1000 mg 0,07 - 0,12 2 1823
Mangan 0,320 mg 0,23 - 0,41 2 1823
Selen 0,500 µg 2 T 1114.0
Chlorid 2,70 mg 0,6 - 4,8 2 1823
Jod 4,00 µg 1 2135
Nikkel 41,0 µg 23,0 0,0 - 85 14 1805
Cadmium 1,20 µg 1,1 0,0 - 3 14 1805
Bly 34,0 µg 20,0 0,0 - 92 14 1805
Sum mineraler 489 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,10 g 1,1 - 6,5 5 1823
Glukose 6,80 g 2,8 - 11,4 5 1823
Sum monosakkarider 9,90 g 1003
Laktose 2,40 g 1,8 - 3 5 1823
Maltose 3,10 g 2,2 - 4,9 5 1823
Sakkarose 36,0 g 24,6 - 47,9 5 1823
Sum disakkarider 41,5 g 1003
Raffinose 3,00 g - 3 5 1823
Sum sukkerarter 51,4 g 1003
Tilsat Sukker 51,4 g 1 2133
Frie sukkerarter 51,4 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 31,9 g 1 1001
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum fedtsyrer 0,960 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,608 1823, 1321
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby