Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1067
Oksekød, hakket, 15-20% fedt, råt
Engelsk navn
Beef, mince, 15-20% fat, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 903 kJ 1003
Energi, kcal 216 kcal 1003
total-N 3,118 g 3,104 2,96 - 3,312 21 1029
Protein, total 17,8 g 17,7 16,8 - 19,0 21 1029
Protein, deklaration 17,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 16,2 g 17,2 9,3 - 21,0 21 1029
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,9 0,81 - 0,96 21 1029
Tørstof 34,9 g 35,5 29,8 - 39,7 21 1029
Vand 65,1 g 64,5 60,300 - 70,200 21 1029
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 12,4 RE 1003
Retinol 12,4 µg 13,0 7,1 - 17 3 1029
D-vitamin 0,600 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,600 µg 1313
E-vitamin 0,403 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,403 mg 0,360 0,12 - 0,87 21 1029
B1-vitamin 0,043 mg 0,041 0,030 - 0,064 21 1029
B2-vitamin, riboflavin 0,150 mg 0,152 0,128 - 0,170 21 1029
Niacin 3,74 NE 1003
niacin 3,74 mg 3,70 3,1 - 4,3 21 1029
B6-vitamin 0,238 mg 0,250 0,16 - 0,30 21 1029
Pantothensyre 0,310 mg 0,310 0,12 - 0,47 21 1029
Biotin 1,28 µg 1,20 0,93 - 1,7 21 1029
Folat 9,21 µg 9,70 4 - 13 21 1029
B12-vitamin 1,82 µg 1,70 1,0 - 3,0 21 1029
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 65,2 mg 64,0 51 - 73 21 1029
Kalium, K 277 mg 280 250 - 300 21 1029
Calcium, Ca 8,16 mg 7,70 5,4 - 17,4 21 1029
Magnesium, Mg 17,6 mg 17,7 15,7 - 19,1 21 1029
Phosphor, P 162 mg 164 147 - 178 21 1029
Jern, Fe 1,97 mg 1,98 1,45 - 2,5 21 1029
Kobber, Cu 0,062 mg 0,063 0,045 - 0,076 21 1029
Zink, Zn 3,91 mg 4,00 3,2 - 4,6 21 1029
Mangan, Mn 0,009 mg 0,008 0,007 - 0,013 21 1029
Nikkel, Ni 0,700 µg 0,500 0 - 4,6 43 T 944
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,001 0,00 1029
C12:0 0,010 0,07 1029
C14:0 0,453 3,37 1029
C16:0 3,56 26,5 1029
C18:0 2,05 15,3 1029
C20:0 0,016 0,11 1029
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,194 1,45 1029
C16:1,n-7 0,783 5,83 1029
C18:1,n-9 4,84 36,0 1029
C18:1,n-7 0,228 1,70 1029
C20:1,n-11 0,025 0,18 1029
C18:1,trans n-9 0,381 2,84 1029
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,292 2,17 1029
C18:3,n-3 0,074 0,55 1029
Andre fedtsyrer 0,522 3,89 1029
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 6,09 45,4 1003
Sum monoumættede 6,07 45,2 1003
Sum polyumættede 0,366 2,73 1003
Sum transfedtsyrer 0,381 2,84 1003
Fedtsyrer, total 13,4 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,074 0,55 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,292 2,17 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 67 mg 67 61 - 77 21 1029

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby