Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1070
Kalv og flæsk, hakket, 15-20% fedt, råt
Engelsk navn
Veal and pork, mince, 15-20% fat, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus, Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 904 kJ 1003
Energi, kcal 216 kcal 1003
total-N 3,013 g 3,040 2,672 - 3,264 13 1029
Protein, total 17,6 g 17,8 15,5 - 19,2 13 1029
Protein, deklaration 17,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 16,4 g 17,4 8,8 - 23,6 13 1029
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,9 0,82 - 1,04 13 1029
Tørstof 34,9 g 35,2 29,4 - 39,7 13 1029
Vand 65,1 g 64,8 60,300 - 70,600 13 1029
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,95 RE 1003
Retinol 8,95 µg 9,05 8,2 - 9,5 4 1029
D-vitamin 1,10 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,10 µg 1300
E-vitamin 0,502 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,502 mg 0,460 0,25 - 0,77 13 1029
B1-vitamin 0,406 mg 0,410 0,188 - 0,500 13 1029
B2-vitamin, riboflavin 0,178 mg 0,177 0,151 - 0,218 13 1029
Niacin 4,71 NE 1003
niacin 4,71 mg 4,80 3,9 - 5,7 13 1029
B6-vitamin 0,268 mg 0,280 0,16 - 0,40 13 1029
Pantothensyre 0,562 mg 0,590 0,38 - 0,69 13 1029
Biotin 2,71 µg 2,90 0,0 - 4,7 13 1029
Folat 8,26 µg 7,70 3,1 - 13 13 1029
B12-vitamin 1,31 µg 1,20 0,6 - 2,0 13 1029
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 64,3 mg 64,0 59 - 77 13 1029
Kalium, K 293 mg 290 250 - 340 13 1029
Calcium, Ca 8,07 mg 7,80 5,1 - 13,0 13 1029
Magnesium, Mg 18,4 mg 18,2 15,8 - 21,0 13 1029
Phosphor, P 170 mg 170 142 - 193 13 1029
Jern, Fe 1,20 mg 1,24 0,77 - 1,43 13 1029
Kobber, Cu 0,072 mg 0,072 0,059 - 0,085 13 1029
Zink, Zn 2,78 mg 2,80 2,3 - 3,1 13 1029
Mangan, Mn 0,010 mg 0,010 0,007 - 0,018 13 1029
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,005 0,03 1029
C12:0 0,020 0,14 1029
C14:0 0,298 2,14 1029
C16:0 3,52 25,2 1029
C18:0 1,88 13,5 1029
C20:0 0,026 0,18 1029
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,059 0,42 1029
C16:1,n-7 0,575 4,12 1029
C18:1,n-9 5,29 37,9 1029
C18:1,n-7 0,402 2,88 1029
C20:1,n-11 0,094 0,67 1029
C18:1,trans n-9 0,206 1,48 1029
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,11 7,95 1029
C18:3,n-3 0,124 0,88 1029
Andre fedtsyrer 0,344 2,47 1029
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,75 41,2 1003
Sum monoumættede 6,42 46,0 1003
Sum polyumættede 1,23 8,84 1003
Sum transfedtsyrer 0,206 1,48 1003
Fedtsyrer, total 13,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,124 0,88 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,11 7,95 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 68 mg 69 62 - 76 13 1029

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby