Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1071
Flødeskumskage, medalje
Engelsk navn
Cream pastry, medal
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1543 kJ 1003
Energi, kcal 369 kcal 1003
total-N 0,576 g 0,590 0,502 - 0,632 6 1013
Protein, total 3,6 g 3,7 3,138 - 3,950 6 1013
Protein, deklaration 3,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 39,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 38,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 38,8 g 1003
Kostfiber 0,9 g 2007
Fedt, total 22,0 g 14,5 - 28,98 13 1013, 1317, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,6 0,57 - 0,87 6 1013
Tørstof 66,0 g 66,1 63 - 68,5 6 1013
Vand 34,0 g 34,0 31,500 - 37,000 6 1013
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 156 RE 1003
Retinol 156 µg 140 130 - 200 6 1013
E-vitamin 1,34 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,34 mg 1,10 0,72 - 2,27 6 1013
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 130 mg 123 93 - 163 6 1013
Kalium, K 96,2 mg 88,5 81 - 142 6 1013
Calcium, Ca 37,7 mg 36,5 30 - 48 6 1013
Magnesium, Mg 11,8 mg 10,8 9,6 - 17 6 1013
Jern, Fe 0,583 mg 0,510 0,42 - 1,03 6 1013
Zink, Zn 0,322 mg 0,305 0,27 - 0,42 6 1013
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 4,43 mg 0,00 0 - 13,3 3 1013
Sorbinsyre 0,900 mg 0,000 0 - 2,7 3 1013
Propionsyre 0 mg 0 2 1013
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,760 g 0,000 0 - 2,9 5 1013
Glucose 1,35 g 1,15 0 - 3,1 4 1013
Monosaccharider, total 2,11 g 1003
Lactose 0 g 0 4 1013
Maltose 0 g 0 4 1013
Saccharose 19,9 g 20,2 16,9 - 22,6 6 1013
Disaccharider, total 19,9 g 1003
Sukkerarter, ialt 22,0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,226 1,09 1013
C8:0 0,215 1,03 1013
C10:0 0,335 1,61 1013
C12:0 1,20 5,78 1013
C14:0 1,46 7,02 1013
C16:0 5,98 28,7 1013
C18:0 2,28 11,0 1013
C20:0 0,022 0,10 1013
C22:0 0,000 0,00 1013
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1013
C16:1,n-7 0,258 1,24 1013
C18:1,n-9 6,61 31,8 1013
C20:1,n-11 0,129 0,61 1013
C22:1,n-9 0,149 0,71 1013
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,63 7,81 1013
C18:3,n-3 0,317 1,52 1013
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 11,7 56,3 1003
Sum monoumættede 7,15 34,4 1003
Sum polyumættede 1,94 9,33 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 20,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,317 1,52 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,63 7,81 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby