Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1074
Jagtpølse, pålæg
Engelsk navn
Pork sausage, jagdwurst
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1018 kJ 1003
Energi, kcal 243 kcal 1003
total-N 2,096 g 1,952 - 2,336 5 1061
Protein, total 13,1 g 12,200 - 14,600 5 1061
Protein, deklaration 13,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,5 g 1003
Kostfiber 0,2 g 2007
Fedt, total 20,3 g 19,2 - 22,4 5 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,8 g 1003
Tørstof 38,9 g 33,800 - 62,100 5 1061
Vand 61,1 g 37,900 - 66,200 5 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1115 mg 854 - 1430 5 1061
Kalium, K 288 mg 204 - 324 5 1061
Jern, Fe 2,50 mg 1,43 - 4,99 5 1061
Kobber, Cu 0,070 mg 0,056 - 0,105 5 1061
Zink, Zn 1,90 mg 1,8 - 2,3 5 1061
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 55 mg 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby