Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1078
Sild, marineret, i karrysauce
Engelsk navn
Herring, pickled, in curry sauce, canned
Taxonomisk navn
Clupea harengus
Synonymer
Karrysild, Carrysild
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1157 kJ 1003
Energi, kcal 276 kcal 1003
total-N 1,216 g 1,088 - 1,344 3 1321, 1839
Protein, total 7,6 g 6,800 - 8,400 3 1321, 1839
Protein, deklaration 7,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 11,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 11,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 11,7 g 1003
Tilsat sukker 12,0 g 1321
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 22,4 g 20,9 - 23,6 3 1839
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,0 g 1357
Tørstof 45,7 g 42,2 - 49,7 3 1839
Vand 54,3 g 50,300 - 57,800 3 1839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,30 RE 1003
Retinol 3,30 µg 3,0 - 3,5 2 1839
D-vitamin 6,30 µg 1003
D3 cholecalciferol 6,30 µg 4,5 - 8,0 2 1839
K1-vitamin 0 µg 1655
Folat 1,80 µg 6 1803
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1490 mg 1410 - 1590 3 1839
Natrium, Na 900 mg 850 - 970 3 1839
Kalium, K 72,0 mg 59 - 89 3 1839
Calcium, Ca 18,9 mg 13,6 - 22,2 3 1839
Magnesium, Mg 7,00 mg 3,68 - 9,4 3 1839
Phosphor, P 51,0 mg 49 - 55 3 1839
Jern, Fe 0,860 mg 0,73 - 1,16 3 1839
Kobber, Cu 0,075 mg 0,067 - 0,082 3 1839
Zink, Zn 0,340 mg 0,25 - 0,42 3 1839
Jod, I 13,0 µg 7 - 18 3 1839
Mangan, Mn 0,047 mg 0,033 - 0,053 3 1839
Selen, Se 8,00 µg 5 - 12 3 1839
Kviksølv, Hg 2,00 µg 0,9 - 3,6 3 1839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,700 g 0 - 1,4 2 1839
Glucose 0,800 g 0 - 1,6 2 1839
Monosaccharider, total 1,50 g 1003
Lactose 0 g 2 1839
Saccharose 12,8 g 11,4 - 14,1 2 1839
Disaccharider, total 12,8 g 1003
Raffinose 0 g 2 1839
Sukkerarter, ialt 14,3 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1839
C10:0 0,000 0,00 1839
C12:0 0,000 0,00 1839
C14:0 0,500 2,43 1839
C16:0 1,80 8,74 1839
C18:0 0,500 2,43 1839
C20:0 0,200 0,97 1839
C22:0 0,000 0,00 1839
C24:0 0,000 0,00 1839
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1839
C16:1,n-7 0,300 1,46 1839
C18:1,n-9 7,50 36,4 1839
C18:1,n-7 0,300 1,46 1839
C20:1,n-11 0,900 4,37 1839
C22:1,n-9 0,200 0,97 1839
C22:1,n-11 1,20 5,83 1839
C24:1,n-9 0,100 0,48 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,50 21,8 1839
C18:3,n-3 1,40 6,80 1839
C18:4,n-3 0,200 0,97 1839
C20:2,n-6 0,000 0,00 1839
C20:3,n-3 0,000 0,00 1839
C20:5,n-3 0,400 1,94 1839
C22:5,n-3 0,000 0,00 1839
C22:6,n-3 0,600 2,91 1839
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,00 14,6 1003
Sum monoumættede 10,5 51,0 1003
Sum polyumættede 7,10 34,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 20,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,60 12,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,50 21,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 58 mg 58 58 - 58 2 T 48

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby