DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1078
Sild, marineret, i karrysauce
Engelsk navn
Herring, pickled, in curry sauce, canned
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1157 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1157 kJ 1003
Energi (kcal) 279 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 279 kcal 1003
Protein 7,6 g 6,8 - 8,4 3 1839
Protein, deklaration 7,6 g 6,8 - 8,4 3 1839
Kulhydrat difference 11,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 11,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 11,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 22,4 g 20,9 - 23,6 3 1839
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,25 g 3 1003
Aske 4,0 g 1357
Tørstof 45,7 g 42,2 - 49,7 3 1839
Vand 54,3 g 50,3 - 57,8 3 1839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,30 RE 1003
Retinol 3,30 µg 3 - 3,5 2 1839
D-vitamin 6,30 µg 1003
D3-vitamin 6,30 µg 4,5 - 8 2 1839
K1-vitamin 0 µg 1655
Folat 1,80 µg 6 1803
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 900 mg 850 - 970 3 1839
Kalium 72,0 mg 59 - 89 3 1839
Calcium 18,9 mg 13,6 - 22,2 3 1839
Magnesium 7,00 mg 3,68 - 9,4 3 1839
Jern 0,860 mg 0,73 - 1,16 3 1839
Kobber 0,0750 mg 0,067 - 0,082 3 1839
Zink 0,340 mg 0,25 - 0,42 3 1839
Mangan 0,0470 mg 0,033 - 0,053 3 1839
Selen 8,00 µg 5 - 12 3 1839
Fosfor 51,0 mg 49 - 55 3 1839
Chlorid 1490 mg 1410 - 1590 3 1839
Jod 13,0 µg 7 - 18 3 1839
Kviksølv 2,00 µg 0,9 - 3,6 3 1839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,700 g 0,0 - 1,4 2 1839
Glukose 0,800 g 0,0 - 1,6 2 1839
Sum monosakkarider 1,50 g 1003
Laktose 0 g 2 1839
Sakkarose 12,8 g 11,4 - 14,1 2 1839
Sum disakkarider 12,8 g 1003
Raffinose 0 g 2 1839
Sum sukkerarter 14,3 g 1003
Tilsat Sukker 14,3 g 1 2133
Frie sukkerarter 14,3 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1839
C10:0 0,000 0,0 1839
C12:0 0,000 0,0 1839
C14:0 0,500 2,42 1839
C16:0 1,801 8,73 1839
C18:0 0,500 2,42 1839
C20:0 0,200 0,97 1839
C22:0 0,000 0,0 1839
C24:0 0,000 0,0 1839
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1839
C16:1,n-7 0,300 1,45 1839
C18:1,n-7 0,300 1,45 1839
C18:1,n-9 7,503 36,4 1839
C20:1,n-11 0,900 4,36 1839
C22:1,n-9 0,200 0,97 1839
C22:1,n-11 1,200 5,82 1839
C24:1,n-9 0,100 0,485 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,502 21,8 1839
C18:3,n-3 1,401 6,79 1839
C18:4,n-3 0,200 0,97 1839
C20:2,n-6 0,000 0,0 1839
C20:3,n-3 0,000 0,0 1839
C20:5,n-3 0,400 1,94 1839
C22:5,n-3 0,000 0,0 1839
C22:6,n-3 0,600 2,91 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1839
Sum mættede fedtsyrer 3,001 14,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 10,504 50,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 7,103 34,4 1003
Sum fedtsyrer 20,608 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,601 12,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,502 21,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 58 mg 58,0 58 - 58 2 T 48.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,216 1839
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 104 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby