DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1080
Rødspætte, filet, paneret, friturestegt
Engelsk navn
Plaice, fillet, battered, deepfried
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1056 kJ 1003
Energi (kcal) 252 kcal 1003
Protein 15,2 g 12,3 - 20,6 15 1063
Protein, deklaration 15,2 g 12,3 - 20,6 15 1063
Kulhydrat difference 18,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 17,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 17,7 g 1003
Kostfibre 1,0 g 1321
Fedt 13,2 g 9,4 - 16,5 15 1063
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1,31 - 1,75 15 1063
Tørstof 48,7 g 40,6 - 56,8 15 1063
Vand 51,3 g 43,2 - 59,4 15 1063
Nitrogen 2,432 g 1,96 - 3,29 15 1063
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 308 mg 200 - 358 15 1063
Kalium 246 mg 217 - 307 15 1063
Kobber 0,0530 mg 0,042 - 0,065 7 1063
Zink 0,890 mg 0,53 - 2,1 7 1063
Nikkel 17,0 µg 8 - 27 6 1063
Cadmium 1,30 µg 0,3 - 2,9 7 1063
Bly 5,00 µg 0 - 18 7 1063
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 1,3 g 1 2133
Frie sukkerarter 1,3 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 12,144 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 72 mg 71,5 71 - 72 2 T 45
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby