Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1083
Tørkage, kransekage
Engelsk navn
Pastry, garland cake
Synonymer
Kransekager
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2022 kJ 1003
Energi, kcal 483 kcal 1003
total-N 1,614 g 1355
Protein, total 9,2 g 1355
Protein, deklaration 10,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 58,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 52,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 51,2 g 1003
Kostfiber 6,8 g 1355
Fedt, total 25,0 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1001
Tørstof 93,9 g 1001
Vand 6,1 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1355
D-vitamin 0 µg 1355
B1-vitamin 0,080 mg 1355
B2-vitamin, riboflavin 0,430 mg 1355
niacin 0,900 mg 1355
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 60,9 mg 50,8 - 74,8 3 1058
Kalium, K 129 mg 92 - 164 3 1058
Calcium, Ca 120 mg 1355
Magnesium, Mg 53,1 mg 43,2 - 68,6 3 1058
Jern, Fe 1,30 mg 1,2 - 1,6 3 1043
Jod, I 4,70 µg 3,6 - 5,7 5 1055

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby