DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1087
Kuller, paneret, stegt
Engelsk navn
Haddock, breaded, fried
Taxonomisk navn
Melanogrammus aeglefinus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 827 kJ 1003
Energi, kcal 198 kcal 1003
Nitrogen, total 4,000 g 1358
Protein, videnskabelig 25,0 g 1358
Protein, deklaration 25,0 g 1358
Kulhydrat, difference 2,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 1,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 1,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,2 g 1358
Fedt, total 10,0 g 1358
Alkohol 0,0 g 1358
Aske 1,0 g 2007
Tørstof 38,0 g 1358
Vand 62,0 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 10,00 RE 1003
Retinol 10,00 µg 1358
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0400 mg 1358
B2-vitamin, riboflavin 0,110 mg 1358
Niacinækvivalent 8,67 NE 1003
Niacin 4,00 mg 1358
B6-vitamin 0,0780 mg 1358
C-vitamin 2,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 2,00 mg 1358
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 530 mg 1358
Kalium, K 300 mg 1358
Calcium, Ca 100,0 mg 1358
Fosfor, P 120 mg 1358
Jern, Fe 0,500 mg 1358
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 1,000 g 1358
Disaccharider, total 1,000 g 1003
Sukkerarter, total 1,000 g 1003
Sorbitol 0 g 1358
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 0,200 g 1358
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 7,000 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 63 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1320 330 T 582
Leucin 2120 530 T 582
Lysin 2440 610 T 582
Methionin 720 180 T 582
Cystin 280 70 T 582
Phenylalanin 1040 260 T 582
Tyrosin 880 220 T 582
Threonin 1200 300 T 582
Tryptofan 280 70 T 582
Valin 1440 360 T 582
Arginin 1600 400 T 582
Histidin 720 180 T 582
Alanin 1720 430 T 582
Asparaginsyre 2600 650 T 582
Glutaminsyre 3800 950 T 582
Glycin 1160 290 T 582
Prolin 1040 260 T 582
Serin 1240 310 T 582

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby