DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1087
Kuller, paneret, stegt
Engelsk navn
Haddock, breaded, fried
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 827 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 827 kJ 1003
Energi (kcal) 198 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 198 kcal 1003
Protein 25,0 g 1358
Protein fra Aminosyrer 22,0 g 1003
Protein, deklaration 25,0 g 1358
Kulhydrat difference 2,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,8 g 1003
Kostfibre 0,2 g 1358
Fedt 10,0 g 1358
Alkohol 0,0 g 1358
Salt deklaration 1,33 g 1003
Aske 1,0 g 2007
Tørstof 38,0 g 1358
Vand 62,0 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 10,00 RE 1003
Retinol 10,00 µg 1358
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,93 µg 1 2135
E-vitamin 2,71 α-TE 1 2135
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1358
Riboflavin (B2-vitamin) 0,110 mg 1358
Niacinækvivalent 8,67 NE 1003
Niacin 4,00 mg 1358
B6-vitamin 0,0780 mg 1358
Folat 18,6 µg 1 2135
B12-vitamin 0,870 µg 1 2135
C-vitamin 2,00 mg 1003
Ascorbinsyre 2,00 mg 1358
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 530 mg 1358
Kalium 300 mg 1358
Calcium 100,0 mg 1358
Magnesium 31,5 mg 1 2135
Jern 0,500 mg 1358
Zink 0,530 mg 1 2135
Selen 33,4 µg 1 2135
Fosfor 120 mg 1358
Jod 185 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 1,000 g 1358
Sum disakkarider 1,000 g 1003
Sum sukkerarter 1,000 g 1003
Tilsat Sukker 1,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 1,0 g 1 2133
Sorbitol 0 g 1358
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,200 g 1358
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,970 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,370 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 2,050 2135
Sum fedtsyrer 7,000 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,550 2135
Sum n-6 fedtsyrer 1,490 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 63 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 4,000 1358
Isoleucin 1320 330 T 582.0
Leucin 2120 530 T 582.0
Lysin 2440 610 T 582.0
Methionin 720 180 T 582.0
Cystin 280 70 T 582.0
Phenylalanin 1040 260 T 582.0
Tyrosin 880 220 T 582.0
Threonin 1200 300 T 582.0
Tryptofan 280 70 T 582.0
Valin 1440 360 T 582.0
Arginin 1600 400 T 582.0
Histidin 720 180 T 582.0
Alanin 1720 430 T 582.0
Asparaginsyre 2600 650 T 582.0
Glutaminsyre 3800 950 T 582.0
Glycin 1160 290 T 582.0
Prolin 1040 260 T 582.0
Serin 1240 310 T 582.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 73,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby