Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1092
Chokolade, koge-
Engelsk navn
Chocolate, plain, couverture
Synonymer
Kogechokolade
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2344 kJ 1003
Energi, kcal 560 kcal 1003
total-N 0,915 g 0,720 - 1,104 3 T 1022
Protein, total 5,7 g 4,500 - 6,900 3 T 1022
Protein, deklaration 5,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 58,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 57,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 57,2 g 1003
Tilsat sukker 50,0 g 1002
Kostfiber 0,9 g 1003
Fedt, total 34,3 g 35,2 31,78 - 35,86 3 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 0,96 - 1,56 2 T 1022
Tørstof 99,3 g 99,3 - 99,3 2 T 1022
Vand 0,7 g 0,700 - 0,700 2 T 1022
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,08 RE 1003
Retinol 0 µg T 1022
ß-caroten 37,0 µg 1 T 1022
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 1022
E-vitamin 0,450 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,450 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,070 mg 0,057 - 0,110 5 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,070 mg 0,044 - 0,108 3 1022
Niacin 1,48 NE 1003
niacin 0,600 mg 0,59 - 0,63 5 T 1022
B6-vitamin 0,050 mg 0,040 - 0,060 2 T 1022
Pantothensyre 0,190 mg T 1022
Biotin 3,00 µg T 1022
Folat 7,00 µg T 1022
Frit folat 4,00 µg T 1022
B12-vitamin 0 µg T 1022
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 1022
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 12,8 mg 3,6 - 40,1 8 T 1022
Kalium, K 417 mg 282 - 497 8 T 1022
Calcium, Ca 80,0 mg 76 - 87 2 1030
Magnesium, Mg 121 mg 96 - 166 8 T 1022
Phosphor, P 140 mg T 1022
Jern, Fe 2,80 mg 2,4 - 3,5 4 1043
Kobber, Cu 0,954 mg 0,28 - 1,26 16 T 1022
Zink, Zn 2,20 mg 1,40 - 3,25 4 T 1022
Jod, I 0,900 µg 0,3 - 2,0 5 1055
Mangan, Mn 0,780 mg 0,62 - 0,93 2 T 1022
Chrom, Cr 6,00 µg 4 - 10 4 T 1022
Selen, Se 4,50 µg 1 - 3 4 1894
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 1022
Nikkel, Ni 223 µg 218 127 - 313 16 T 1022
Cadmium, Cd 17,0 µg 4,0 0 - 59 17 T 1022
Bly, Pb 9,00 µg 8,00 0 - 24 17 T 1022
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 1,00 mg T 1022
Tyramin 0,070 mg 0,05 - 0,11 6 T 1022
Phenylethylamin 0,340 mg 0,04 - 0,66 T 1022
Serotonin 0,860 mg T 1022
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g T 1022
Glucose 0 g T 1022
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 1,30 g - 1,3 2 T 1022
Maltose 0 g T 1022
Saccharose 53,0 g 50,3 - 55,6 2 T 1022
Disaccharider, total 54,3 g 1003
Sukkerarter, ialt 54,3 g 1003
Stivelse 5,30 g T 1022
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,079 0,26 1818
C8:0 0,017 0,05 1818
C10:0 0,029 0,09 1818
C12:0 0,094 0,31 1818
C14:0 0,153 0,51 1818
C16:0 8,03 27,1 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 9,41 31,8 1818
C20:0 0,285 0,96 1818
C22:0 0,058 0,19 1818
C24:0 0,032 0,10 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,012 0,04 1818
C16:1,n-7 0,103 0,34 1818
C18:1,n-9 9,81 33,1 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,025 0,08 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,38 4,64 1818
C18:3,n-3 0,112 0,37 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 18,2 61,4 1003
Sum monoumættede 9,95 33,6 1003
Sum polyumættede 1,49 5,02 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 29,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,112 0,37 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,38 4,64 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 5 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 174 190 T 1022
Leucin 265 290 T 1022
Lysin 229 250 T 1022
Methionin 49 54 T 1022
Cystin 44 48 T 1022
Phenylalanin 201 220 T 1022
Tyrosin 74 81 T 1022
Threonin 165 180 T 1022
Tryptofan 53 58 T 1022
Valin 265 290 T 1022
Arginin 229 250 T 1022
Histidin 74 81 T 1022
Alanin 256 280 T 1022
Asparaginsyre 412 450 T 1022
Glutaminsyre 686 750 T 1022
Glycin 183 200 T 1022
Prolin 238 260 T 1022
Serin 229 250 T 1022

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby