DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1092
Chokolade, koge-
Engelsk navn
Chocolate, plain, couverture
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2344 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2344 kJ 1003
Energi (kcal) 562 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 562 kcal 1003
Protein 5,7 g 4,5 - 6,9 3 T 1022.0
Protein fra Aminosyrer 3,3 g 1003
Protein, deklaration 5,7 g 4,5 - 6,9 3 T 1022.0
Kulhydrat difference 58,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 57,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 57,2 g 1003
Kostfibre 0,9 g 1003
Fedt 34,3 g 35,15 31,7 - 35,8 3 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,03 g 8 1003
Aske 1,3 g 0,96 - 1,56 2 T 1022.0
Tørstof 99,3 g 99,3 - 99,3 2 T 1022.0
Vand 0,7 g 0,7 - 0,7 2 T 1022.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,17 RE 1003
Retinol 0 µg T 1022.0
beta-Caroten 37,0 µg 1 T 1022.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 1022.0
E-vitamin 0,450 α-TE
alfa-Tokoferol 0,450 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0700 mg 0,057 - 0,11 5 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0700 mg 0,044 - 0,108 3 1022
Niacinækvivalent 1,48 NE 1003
Niacin 0,600 mg 0,59 - 0,63 5 T 1022.0
B6-vitamin 0,0500 mg 0,04 - 0,06 2 T 1022.0
Pantotensyre 0,190 mg T 1022.0
Biotin 3,00 µg T 1022.0
Folat 7,00 µg T 1022.0
Frit folat 4,00 µg T 1022.0
B12-vitamin 0 µg T 1022.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg T 1022.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 12,8 mg 3,6 - 40,1 8 T 1022.0
Kalium 417 mg 282 - 497 8 T 1022.0
Calcium 80,0 mg 76 - 87 2 1030
Magnesium 121 mg 96 - 166 8 T 1022.0
Jern 2,80 mg 2,4 - 3,5 4 1043
Kobber 0,954 mg 0,28 - 1,26 16 T 1022.0
Zink 2,20 mg 1,4 - 3,25 4 T 1022.0
Mangan 0,780 mg 0,62 - 0,93 2 T 1022.0
Krom 6,00 µg 4 - 10 4 T 1022.0
Molybdæn 0 µg 1 T 1022.0
Selen 4,50 µg 1 - 3 4 1894
Fosfor 140 mg T 1022.0
Jod 0,900 µg 0,3 - 2 5 1055
Nikkel 223 µg 218,0 127 - 313 16 T 1022.0
Cadmium 17,0 µg 4,0 0,0 - 59 17 T 1022.0
Bly 9,00 µg 8,0 0,0 - 24 17 T 1022.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g T 1022.0
Glukose 0 g T 1022.0
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 1,30 g - 1,3 2 T 1022.0
Maltose 0 g T 1022.0
Sakkarose 53,0 g 50,3 - 55,6 2 T 1022.0
Sum disakkarider 54,3 g 1003
Sum sukkerarter 54,3 g 1003
Tilsat Sukker 53,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 53,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 5,30 g T 1022.0
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1818
C6:0 0,087 0,267 1818
C8:0 0,019 0,0585 1818
C10:0 0,032 0,0978 1818
C12:0 0,103 0,316 1818
C14:0 0,168 0,516 1818
C16:0 8,822 27,1 1818
C17:0 0,000 0,0 1818
C18:0 10,337 31,7 1818
C20:0 0,313 0,961 1818
C22:0 0,064 0,196 1818
C24:0 0,036 0,109 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,013 0,0393 1818
C16:1,n-7 0,113 0,346 1818
C18:1,n-7 0,000 0,0 1818
C18:1,n-9 10,782 33,1 1818
C20:1,n-11 0,027 0,0832 1818
C22:1,n-9 0,000 0,0 1818
C22:1,n-11 0,000 0,0 1818
C24:1,n-9 0,000 0,0 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,511 4,64 1818
C18:3,n-3 0,123 0,378 1818
C18:4,n-3 0,000 0,0 1818
C20:2,n-6 0,000 0,0 1818
C20:3,n-3 0,000 0,0 1818
C20:3,n-6 0,000 0,0 1818
C20:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:6,n-3 0,000 0,0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1818
Sum mættede fedtsyrer 19,981 61,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 10,935 33,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,634 5,02 1003
Sum fedtsyrer 32,550 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,123 0,378 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,511 4,64 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 5 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,915 T 1022.0
Isoleucin 174 190 T 1022.0
Leucin 265 290 T 1022.0
Lysin 229 250 T 1022.0
Methionin 49 54 T 1022.0
Cystin 44 48 T 1022.0
Phenylalanin 201 220 T 1022.0
Tyrosin 74 81 T 1022.0
Threonin 165 180 T 1022.0
Tryptofan 53 58 T 1022.0
Valin 265 290 T 1022.0
Arginin 229 250 T 1022.0
Histidin 74 81 T 1022.0
Alanin 256 280 T 1022.0
Asparaginsyre 412 450 T 1022.0
Glutaminsyre 686 750 T 1022.0
Glycin 183 200 T 1022.0
Prolin 238 260 T 1022.0
Serin 229 250 T 1022.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 1,000 mg T 1022.0
Serotonin 0,860 mg T 1022.0
Cholin 22,0 mg 1 2187
Tyramin 0,0700 mg 0,05 - 0,11 6 T 1022.0
Phenylethylamin 0,340 mg 0,04 - 0,66 T 1022.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby