Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1094
Flødeskumskage, napoleonskage
Engelsk navn
Cream pastry, napoleon cake
Synonymer
Napoleonskager
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1494 kJ 1003
Energi, kcal 357 kcal 1003
total-N 0,441 g 0,432 0,403 - 0,504 6 1013
Protein, total 2,8 g 2,7 2,519 - 3,150 6 1013
Protein, deklaration 2,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 32,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 32,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 32,0 g 1003
Kostfiber 0,9 g 2007
Fedt, total 24,2 g 24,3 21,00 - 27,3 10 1013, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 0,8 0,61 - 0,9 6 1013
Tørstof 60,6 g 61,7 55,5 - 63,6 6 1013
Vand 39,4 g 38,4 36,400 - 44,500 6 1013
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 168 RE 1003
Retinol 168 µg 169 105 - 231 6 1013
E-vitamin 1,52 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,52 mg 1,48 1,09 - 2 6 1013
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 170 mg 180 121 - 216 6 1013
Kalium, K 87,2 mg 81,5 75 - 122 6 1013
Calcium, Ca 40,7 mg 40,5 36 - 48 6 1013
Magnesium, Mg 9,63 mg 8,75 8 - 14,3 6 1013
Jern, Fe 0,497 mg 0,495 0,33 - 0,77 6 1013
Zink, Zn 0,253 mg 0,240 0,22 - 0,3 6 1013
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 3,00 mg 0,00 0 - 9 3 1013
Sorbinsyre 7,00 mg 7,20 6,5 - 7,3 3 1013
Propionsyre 0 mg 0 3 1013
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,286 g 0,000 0 - 1,43 5 1013
Glucose 0,988 g 1,440 0 - 1,9 5 1013
Monosaccharider, total 1,27 g 1003
Lactose 0 g 0 3 1013
Maltose 0 g 0 3 1013
Saccharose 15,7 g 15,7 13,4 - 17,7 6 1013
Disaccharider, total 15,7 g 1003
Sukkerarter, ialt 17,0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,272 1,19 1013
C8:0 0,264 1,15 1013
C10:0 0,391 1,71 1013
C12:0 1,59 6,94 1013
C14:0 1,62 7,08 1013
C16:0 6,43 28,1 1013
C18:0 2,39 10,5 1013
C20:0 0,026 0,11 1013
C22:0 0,000 0,00 1013
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,022 0,09 1013
C16:1,n-7 0,258 1,13 1013
C18:1,n-9 7,15 31,3 1013
C20:1,n-11 0,098 0,42 1013
C22:1,n-9 0,047 0,20 1013
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,94 8,47 1013
C18:3,n-3 0,367 1,61 1013
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 13,0 56,8 1003
Sum monoumættede 7,58 33,1 1003
Sum polyumættede 2,30 10,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 22,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,367 1,61 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,94 8,47 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby