DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1094
Flødeskumskage, napoleonskage
Engelsk navn
Cream pastry, puff pastry with jam
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1494 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1493 kJ 1003
Energi (kcal) 359 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 359 kcal 1003
Protein 2,8 g 2,7 2,51 - 3,15 6 1013
Protein, deklaration 2,8 g 2,7 2,51 - 3,15 6 1013
Kulhydrat difference 32,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 32,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 32,0 g 1003
Kostfibre 0,9 g 2007
Fedt 24,2 g 24,27 21 - 27,3 10 1818, 1013
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,42 g 6 1003
Aske 0,8 g 0,765 0,61 - 0,9 6 1013
Tørstof 60,6 g 61,65 55,5 - 63,6 6 1013
Vand 39,4 g 38,35 36,4 - 44,5 6 1013
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 168 RE 1003
Retinol 168 µg 168,5 105 - 231 6 1013
E-vitamin 1,52 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,52 mg 1,475 1,09 - 2 6 1013
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 170 mg 180,0 121 - 216 6 1013
Kalium 87,2 mg 81,5 75 - 122 6 1013
Calcium 40,7 mg 40,5 36 - 48 6 1013
Magnesium 9,63 mg 8,75 8 - 14,3 6 1013
Jern 0,497 mg 0,495 0,33 - 0,77 6 1013
Zink 0,253 mg 0,24 0,22 - 0,3 6 1013
Sum mineraler 307 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,286 g 0,0 0,0 - 1,43 5 1013
Glukose 0,988 g 1,44 0,0 - 1,9 5 1013
Sum monosakkarider 1,27 g 1003
Laktose 0 g 0,0 3 1013
Maltose 0 g 0,0 3 1013
Sakkarose 15,7 g 15,7 13,4 - 17,7 6 1013
Sum disakkarider 15,7 g 1003
Sum sukkerarter 17,0 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 15,0 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1818
C6:0 0,272 1,18 1013
C8:0 0,264 1,15 1013
C10:0 0,392 1,71 1013
C12:0 1,586 6,93 1013
C14:0 1,619 7,08 1013
C16:0 6,432 28,1 1013
C18:0 2,394 10,4 1013
C20:0 0,026 0,113 1013
C22:0 0,000 0,0 1013
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,022 0,0961 1013
C16:1,n-7 0,259 1,13 1013
C18:1,n-9 7,153 31,2 1013
C20:1,n-11 0,098 0,426 1013
C22:1,n-9 0,046 0,202 1013
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,937 8,47 1013
C18:3,n-3 0,367 1,6 1013
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 12,984 56,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 7,577 33,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,304 10 1003
Sum fedtsyrer 22,865 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,367 1,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,937 8,47 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,441 1013
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 37,1 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby