Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1096
Kanel, stang
Engelsk navn
Cinnamon stick
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1016 kJ 1003
Energi, kcal 243 kcal 1003
total-N 0,640 g 1358
Protein, total 4,0 g 1358
Protein, deklaration 4,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 81,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 28,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 28,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1358
Kostfiber 53,1 g 48,7 - 57,0 9 1938
Fedt, total 1,2 g 0,33 - 1,92 6 1938
Alkohol 0,0 g 1358
Aske 3,6 g 3,25 - 4,03 5 1938
Tørstof 90,0 g 1358
Vand 10,0 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,33 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 112 µg 3 - 353 5 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 2,32 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,32 mg 1 1938
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,022 mg 0,016 - 0,031 5 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,041 mg 0,015 - 0,088 5 1938
Niacin 1,33 NE 1003
niacin 1,33 mg 0,877 - 1,780 5 1938
B6-vitamin 0,158 mg 0,017 - 0,330 9 1938
Folat 6,00 µg 5 - 8 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 3,80 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,80 mg 0,7 - 9,7 3 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 10,0 mg 3 - 19 6 1938
Kalium, K 431 mg 304 - 512 6 1938
Calcium, Ca 1002 mg 903 - 1265 6 1938
Phosphor, P 64,0 mg 49 - 83 6 1938
Jern, Fe 8,32 mg 1,15 - 18,34 5 1938
Kobber, Cu 0,339 mg 0,271 - 0,384 5 1938
Zink, Zn 1,83 mg 1,34 - 2,76 6 1938
Selen, Se 3,10 µg 1,4 - 4,8 2 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0 g 1358
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Sorbitol 0 g 1358
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 24,4 g 1358
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,005 0,54 1938
C12:0 0,009 0,97 1938
C14:0 0,014 1,51 1938
C15:0 0,000 0,00 1938
C16:0 0,161 17,4 1938
C17:0 0,210 22,7 1938
C18:0 0,127 13,7 1938
C20:0 0,000 0,00 1938
C22:0 0,000 0,00 1938
C24:0 0,000 0,00 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1938
C15:1 0,000 0,00 1938
C16:1,n-7 0,002 0,21 1938
C17:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,380 41,1 1938
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
C24:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:3,n-3 0,017 1,84 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:2,n-6 0,000 0,00 1938
C20:3,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,526 56,9 1003
Sum monoumættede 0,382 41,3 1003
Sum polyumættede 0,017 1,84 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,925 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,017 1,84 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1358

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby