Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 110
Rullepølse, lammekød, pålæg
Engelsk navn
Lamb, flank, spiced, cooked
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1498 kJ 1003
Energi, kcal 358 kcal 1003
total-N 3,040 g 1 1061
Protein, total 19,0 g 1 1061
Protein, deklaration 19,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 31,7 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 1003
Tørstof 52,9 g 1 1061
Vand 47,1 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 45,0 RE 1003
Retinol 45,0 µg 16 - 66 4 T 1234
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,842 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,232 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,122 µg 1300
E-vitamin 0,700 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,700 mg 1 T 1234
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,180 mg 0,082 - 0,268 10 T 1234
B2-vitamin, riboflavin 0,300 mg 0,219 - 0,370 3 T 1234
Niacin 7,23 NE 1003
niacin 4,30 mg 2,80 - 6,06 6 T 1234
B6-vitamin 0,200 mg 0,144 - 0,243 3 T 1234
Pantothensyre 0,550 mg T 1234
Biotin 1,00 µg T 1234
Folat 2,00 µg T 1234
Frit folat 1,00 µg 8 T 1234
B12-vitamin 1,20 µg 0,50 - 1,74 4 T 1234
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 1 T 1234
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 588 mg 1 1061
Kalium, K 213 mg 1 1061
Calcium, Ca 20,0 mg 8 - 43 6 T 1234
Magnesium, Mg 17,0 mg 13,8 - 21,1 3 T 1234
Phosphor, P 130 mg 100 - 150 4 T 1234
Jern, Fe 2,06 mg 1 1061
Kobber, Cu 0,130 mg 1 1061
Zink, Zn 3,20 mg 1 1061
Jod, I 0,700 µg 0,3 - 0,95 4 T 1234
Mangan, Mn 0,010 mg 0,004 - 0,017 4 T 1234
Chrom, Cr 2,12 µg 0,1 - 9,2 31 T 1234
Selen, Se 6,05 µg 3,0 - 11,1 12 T 1234
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 1234
Nikkel, Ni 6,90 µg 20 T 1158
Kviksølv, Hg 0,129 µg 0 - 1,1 31 T 1234
Cadmium, Cd 0,400 µg 0 - 3,8 31 T 1234
Bly, Pb 1,25 µg 0 - 9,3 31 T 1234
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,070 mg T 1234
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 T 1234
C6:0 0,000 0,00 T 1234
C8:0 0,000 0,00 T 1234
C10:0 0,000 0,00 T 1234
C12:0 0,000 0,00 T 1234
C14:0 1,60 5,51 T 1234
C15:0 0,177 0,61 T 1234
C16:0 7,18 24,8 T 1234
C17:0 0,303 1,04 T 1234
C18:0 6,20 21,4 T 1234
C20:0 0,000 0,00 T 1234
C22:0 0,000 0,00 T 1234
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 1234
C15:1 0,000 0,00 T 1234
C16:1,n-7 0,386 1,33 T 1234
C17:1,n-7 0,303 1,04 T 1234
C18:1,n-9 11,4 39,2 T 1234
C20:1,n-11 0,000 0,00 T 1234
C22:1,n-9 0,000 0,00 T 1234
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,741 2,56 T 1234
C18:3,n-3 0,741 2,56 T 1234
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 1234
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 1234
C20:5,n-3 0,000 0,00 T 1234
C22:5,n-3 0,000 0,00 T 1234
C22:6,n-3 0,000 0,00 T 1234
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 15,5 53,3 1003
Sum monoumættede 12,1 41,6 1003
Sum polyumættede 1,48 5,11 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 29,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,741 2,56 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,741 2,56 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 82 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 942 310 T 1234
Leucin 1550 510 T 1234
Lysin 1730 570 T 1234
Methionin 486 160 T 1234
Cystin 161 53 T 1234
Phenylalanin 760 250 T 1234
Tyrosin 760 250 T 1234
Threonin 821 270 T 1234
Tryptofan 176 58 T 1234
Valin 1030 340 T 1234
Arginin 1280 420 T 1234
Histidin 547 180 T 1234
Alanin 1190 390 T 1234
Asparaginsyre 1730 570 T 1234
Glutaminsyre 2800 920 T 1234
Glycin 1000 330 T 1234
Prolin 882 290 T 1234
Serin 760 250 T 1234

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby