Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1100
Kantarel, rå
Engelsk navn
Cantherelle, raw
Taxonomisk navn
Cantharellus cibarius
Synonymer
Cantharelle, Kantareller
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 11
Proteinomregningsfaktor (NCF) 4,38 2098
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 167 kJ 1003
Energi, kcal 40 kcal 1003
total-N 0,352 g 0,352 0,464 - 0,464 2 1343, 1825
Protein, total 1,5 g 1,5 2,032 - 2,032 2 1343, 1825
Protein, deklaration 2,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 8,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 5,0 g 1 1825
Fedt, total 1,3 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,5 g 1 1825
Tørstof 12,5 g 10,000 - 15,000 3 1808, 1825
Vand 87,5 g 85,000 - 90,000 3 1808, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
Niacin 6,80 NE 1003
niacin 6,80 mg 5,7 - 9,48 10 1018
B6-vitamin 0,040 mg 0,035 - 0,042 3 1025
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 5,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 5,00 mg 2 - 10 1343
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 4,00 mg 1,7 - 7,3 5 1058
Kalium, K 392 mg 298 - 446 5 1058
Calcium, Ca 2,00 mg 1 - 3 4 1030
Magnesium, Mg 7,00 mg 4,1 - 9,2 5 1058
Phosphor, P 50,0 mg 41 - 56 5 1348
Jern, Fe 0,600 mg 0,34 - 0,92 5 1043
Kobber, Cu 0,420 mg 0,37 - 0,48 5 1348
Zink, Zn 0,970 mg 0,87 - 1,1 5 1348
Jod, I 3,30 µg 2,6 - 4,0 4 1055
Mangan, Mn 0,280 mg 0,25 - 0,32 5 1348
Chrom, Cr 4,00 µg 2,0 - 9,0 5 1348
Selen, Se 0,900 µg 0,900 0,9 - 0,9 2 1901
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Kviksølv, Hg 0,850 µg 0,850 0,5 - 1,2 2 1901
Cadmium, Cd 1,05 µg 1,05 0,4 - 1,7 2 1901
Bly, Pb 33,5 µg 33,5 18 - 49 2 1901
Tin, Sn 150 µg 150 0 - 300 2 1901
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 1,60 g 1337
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby