DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1100
Kantarel, rå
Engelsk navn
Cantherelle, raw
Taxonomisk navn
Cantharellus cibarius
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 11
Nitrogen-til-protein faktor 4,38 1 2098
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 167 kJ 1003
Energi, kcal 40 kcal 1003
Nitrogen, total 0,464 g 0,464 0,464 - 0,464 1 1825
Protein, videnskabelig 2,0 g 2,03232 2,03 - 2,03 1 1825
Protein, deklaration 2,9 g 2,9 2,9 - 2,9 1 1825
Kulhydrat, difference 7,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 1,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 5,0 g 1 1825
Fedt, total 1,3 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,5 g 1 1825
Tørstof 12,5 g 10 - 15 3 1825, 1808
Vand 87,5 g 85 - 90 3 1825, 1808
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Niacinækvivalent 6,80 NE 1003
Niacin 6,80 mg 5,7 - 9,48 10 1018
B6-vitamin 0,0400 mg 0,035 - 0,042 3 1025
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 5,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 5,00 mg 2 - 10 1343
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 4,00 mg 1,7 - 7,3 5 1058
Kalium, K 392 mg 298 - 446 5 1058
Calcium, Ca 2,00 mg 1 - 3 4 1030
Magnesium, Mg 7,00 mg 4,1 - 9,2 5 1058
Fosfor, P 50,0 mg 41 - 56 5 1348
Jern, Fe 0,600 mg 0,34 - 0,92 5 1043
Kobber, Cu 0,420 mg 0,37 - 0,48 5 1348
Zink, Zn 0,970 mg 0,87 - 1,1 5 1348
Jod, I 3,30 µg 2,6 - 4 4 1055
Mangan, Mn 0,280 mg 0,25 - 0,32 5 1348
Chrom, Cr 4,00 µg 2 - 9 5 1348
Selen, Se 0,900 µg 0,9 0,9 - 0,9 2 1901
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Kviksølv, Hg 0,850 µg 0,85 0,5 - 1,2 2 1901
Cadmium, Cd 1,05 µg 1,05 0,4 - 1,7 2 1901
Bly, Pb 33,5 µg 33,5 18 - 49 2 1901
Tin, Sn 150 µg 150 0 - 300 2 1901
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 1,60 g 1337
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 1,040 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby