Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1102
Sapote, stor sapodil, rå
Engelsk navn
Sapotes, raw
Taxonomisk navn
Pouteria sapota (Jacq.) H.E. Moore et Stern
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 29
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 609 kJ 1003
Energi, kcal 145 kcal 1003
total-N 0,339 g 1 1938
Protein, total 2,1 g 1 1938
Protein, deklaration 2,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 33,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 31,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 31,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,6 g 1938
Fedt, total 0,6 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 1938
Tørstof 37,6 g 2 1938
Vand 62,4 g 2 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 20,8 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 250 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,010 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,020 mg 1938
Niacin 2,18 NE 1003
niacin 1,80 mg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 20,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 20,0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 10,0 mg 4 1938
Kalium, K 344 mg 4 1938
Calcium, Ca 39,0 mg 1938
Magnesium, Mg 30,0 mg 1 1938
Phosphor, P 28,0 mg 1938
Jern, Fe 1,00 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 1,90 g 1342
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 47 140 1342
Leucin 85 250 1342
Lysin 95 280 1342
Methionin 16 47 1342
Phenylalanin 54 160 1342
Tyrosin 54 160 1342
Threonin 58 170 1342
Tryptofan 23 68 1342
Valin 78 230 1342
Arginin 54 160 1342
Histidin 41 120 1342
Alanin 115 340 1342
Asparaginsyre 532 1570 1342
Glutaminsyre 217 640 1342
Glycin 58 170 1342
Prolin 58 170 1342
Serin 227 670 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby