Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1104
Malakoffpølse, pålæg
Engelsk navn
Pork sausage, malakoff
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1132 kJ 1003
Energi, kcal 271 kcal 1003
total-N 1,568 g 1,536 - 1,600 2 1061
Protein, total 9,8 g 9,600 - 10,000 2 1061
Protein, deklaration 9,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 5,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 5,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,1 g 1003
Kostfiber 0,2 g 2007
Fedt, total 23,7 g 22,7 - 24,7 2 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,4 g 1003
Tørstof 42,2 g 41,600 - 42,800 2 1061
Vand 57,8 g 57,200 - 58,400 2 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1139 mg 882 - 1396 2 1061
Kalium, K 131 mg 129 - 132 2 1061
Jern, Fe 1,37 mg 1,24 - 1,50 2 1061
Kobber, Cu 0,106 mg 0,081 - 0,130 2 1061
Zink, Zn 1,70 mg 1,4 - 2,0 2 1061
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 50 mg 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby