DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1106
Ribbensstegssandwich
Engelsk navn
Sandwich, rib roast
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1159 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1159 kJ 1003
Energi (kcal) 277 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 277 kcal 1003
Protein 12,3 g 9,1 - 19,9 14 1063
Protein, deklaration 12,3 g 9,1 - 19,9 14 1063
Kulhydrat difference 26,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 24,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 24,4 g 1003
Kostfibre 1,7 g 2004
Fedt 14,1 g 10 - 24 14 1063
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,92 g 14 1003
Aske 1,7 g 1,1 - 2,51 14 1063
Tørstof 54,2 g 46,9 - 77,9 14 1063
Vand 45,8 g 22,1 - 53,1 14 1063
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 366 mg 190 - 670 14 1063
Kalium 217 mg 171 - 286 14 1063
Kobber 0,230 mg 0,082 - 0,79 7 1063
Zink 1,60 mg 1,1 - 2,4 7 1063
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 12,972 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,968 1063
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby