Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1107
Cacaoskummetmælk
Engelsk navn
Milk, skimmed, with chocolate
Synonymer
Cacaomælk
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 246 kJ 1003
Energi, kcal 59 kcal 1003
total-N 0,554 g 0,53 - 0,596 9 1236, 2092
Protein, total 3,5 g 3,381 - 3,802 9 1236, 2092
Protein, deklaration 3,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,8 g 1003
Tilsat sukker 4,8 g 4,3 - 5,3 16 T 1108
Kostfiber 0,5 g T 1108
Fedt, total 0,5 g 0,1 - 0,9 37 1236, 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 0,8 0,79 - 0,83 4 2092
Tørstof 15,0 g 15,1 14,4 - 15,3 5 1236, 2092
Vand 85,0 g 84,9 84,700 - 85,600 5 1236, 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 4,00 µg 1003
ß-caroten 2,00 µg 1003
D-vitamin 0,007 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,007 µg T 1049
E-vitamin 0,010 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,010 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,035 mg 0,026 - 0,04 8 1046, 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,164 mg 0,14 - 0,192 8 1046, 2092
Niacin 0,933 NE 1003
niacin 0,133 mg 0,08 - 0,17 6 1046, 2092
B6-vitamin 0,017 mg 0,00 - 0,04 6 1046, 2092
Pantothensyre 0,315 mg 0,385 0,06 - 0,43 4 2092
Biotin 2,20 µg 2,25 1,3 - 3,0 4 2092
Folat 4,72 µg 6 - 8 10 1803, 1845
Frit folat 4,00 µg T 1049
B12-vitamin 0,087 µg 0,04 - 0,13 6 1046, 2092
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 3 1046
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 92,5 mg 90,0 90 - 100 4 2092
Natrium, Na 37,0 mg 37,5 32 - 41 4 2092
Kalium, K 178 mg 178 171 - 184 4 2092
Calcium, Ca 108 mg 107 105 - 113 4 2092
Magnesium, Mg 15,7 mg 15,8 14,1 - 17,0 4 2092
Phosphor, P 90,8 mg 91,5 87 - 93 4 2092
Jern, Fe 0,363 mg 0,14 - 0,490 8 1043, 2092
Kobber, Cu 0,059 mg 0,059 0,044 - 0,075 4 2092
Zink, Zn 0,438 mg 0,440 0,41 - 0,46 4 2092
Jod, I 12,5 µg 12,0 12 - 14 4 2092
Mangan, Mn 0,051 mg 0,051 0,042 - 0,062 4 2092
Chrom, Cr 4,55 µg 5,15 1,8 - 6,1 4 2092
Selen, Se 1,35 µg 1,45 0,8 - 1,7 4 2092
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1001
Nikkel, Ni 15,9 µg 10,0 - 21,6 15 1887, 2092
Kviksølv, Hg 0,100 µg 1003
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 0,210 g 0,18 - 0,24 17 T 1108
Organiske syrer, tot. 0,210 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 0 4 2092
Galaktose 0,125 g 0,000 0 - 0,5 4 2092
Glucose 0 g 0 4 2092
Monosaccharider, total 0,125 g 1003
Lactose 4,18 g 4,25 3,9 - 4,3 4 2092
Maltose 0 g 1655
Saccharose 5,00 g 5,05 4,7 - 5,2 4 2092
Disaccharider, total 9,18 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 9,30 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0,070 g 1337
(b)Pentoses 0,070 g 1337
(c)UronicAcids 0,050 g 1337
Cellulose 0,330 g 1337
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,017 3,59 1227
C6:0 0,011 2,33 1227
C8:0 0,007 1,48 1227
C10:0 0,016 3,38 1227
C12:0 0,019 4,02 1227
C14:0 0,054 11,6 1227
C16:0 0,145 31,3 1227
C18:0 0,050 10,8 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,007 1,48 1227
C16:1,n-7 0,011 2,33 1227
C18:1,n-9 0,109 23,5 1227
C20:1,n-11 0,006 1,27 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,010 2,11 1227
C18:3,n-3 0,004 0,84 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,319 68,5 1003
Sum monoumættede 0,133 28,5 1003
Sum polyumættede 0,014 3,00 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,466 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,004 0,85 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,010 2,15 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 6 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 205 370 T 6
Leucin 338 610 T 6
Lysin 316 570 T 6
Methionin 89 160 T 6
Cystin 27 49 T 6
Phenylalanin 177 320 T 6
Tyrosin 150 270 T 6
Threonin 150 270 T 6
Tryptofan 48 86 T 6
Valin 244 440 T 6
Arginin 122 220 T 6
Histidin 100 180 T 6
Alanin 116 210 T 6
Asparaginsyre 288 520 T 6
Glutaminsyre 704 1270 T 6
Glycin 72 130 T 6
Prolin 343 620 T 6
Serin 199 360 T 6

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby