DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 110
Rullepølse, lammekød, pålæg
Engelsk navn
Lamb, flank, spiced, cooked
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,910 T 1234
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1498 kJ 1003
Energi, kcal 362 kcal 1003
Nitrogen, total 3,040 g 1 1061
Protein, videnskabelig 19,0 g 1 1061
Protein, deklaration 19,0 g 1 1061
Kulhydrat, difference 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 31,7 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 1003
Tørstof 52,9 g 1 1061
Vand 47,1 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 45,0 RE 1003
Retinol 45,0 µg 16 - 66 4 T 1234
D-vitamin 0,842 µg 1003
D3-vitamin 0,232 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,122 µg 1300
E-vitamin 0,700 α-TE
alfa-tokoferol 0,700 mg 1 T 1234
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,180 mg 0,082 - 0,268 10 T 1234
B2-vitamin, riboflavin 0,300 mg 0,219 - 0,37 3 T 1234
Niacinækvivalent 7,24 NE 1003
Niacin 4,30 mg 2,8 - 6,06 6 T 1234
B6-vitamin 0,200 mg 0,144 - 0,243 3 T 1234
Pantothensyre 0,550 mg T 1234
Biotin 1,000 µg T 1234
Folat 2,00 µg T 1234
Frit folat 1,000 µg 8 T 1234
B12-vitamin 1,20 µg 0,5 - 1,74 4 T 1234
C-vitamin 1,000 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,000 mg 1 T 1234
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 588 mg 1 1061
Kalium, K 213 mg 1 1061
Calcium, Ca 20,0 mg 8 - 43 6 T 1234
Magnesium, Mg 17,0 mg 13,8 - 21,1 3 T 1234
Fosfor, P 130 mg 100 - 150 4 T 1234
Jern, Fe 2,06 mg 1 1061
Kobber, Cu 0,130 mg 1 1061
Zink, Zn 3,20 mg 1 1061
Jod, I 0,700 µg 0,3 - 0,95 4 T 1234
Mangan, Mn 0,01000 mg 0,004 - 0,017 4 T 1234
Chrom, Cr 2,12 µg 0,1 - 9,2 31 T 1234
Selen, Se 6,05 µg 3 - 11,1 12 T 1234
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 1234
Nikkel, Ni 6,90 µg 20 T 1158
Kviksølv, Hg 0,129 µg 0 - 1,1 31 T 1234
Cadmium, Cd 0,400 µg 0 - 3,8 31 T 1234
Bly, Pb 1,25 µg 0 - 9,3 31 T 1234
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,0700 mg T 1234
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Hexose 0 g 1655
Pentose 0 g 1655
Uronic Acid 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 T 1234
C6:0 0,000 0 T 1234
C8:0 0,000 0 T 1234
C10:0 0,000 0 T 1234
C12:0 0,000 0 T 1234
C14:0 1,588 5,5 T 1234
C15:0 0,176 0,611 T 1234
C16:0 7,142 24,7 T 1234
C17:0 0,301 1,04 T 1234
C18:0 6,166 21,3 T 1234
C20:0 0,000 0 T 1234
C22:0 0,000 0 T 1234
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 T 1234
C15:1 0,000 0 T 1234
C16:1,n-7 0,384 1,33 T 1234
C17:1,n-7 0,301 1,04 T 1234
C18:1,n-9 11,315 39,2 T 1234
C20:1,n-11 0,000 0 T 1234
C22:1,n-9 0,000 0 T 1234
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,737 2,55 T 1234
C18:3,n-3 (ALA) 0,737 2,55 T 1234
C20:3,n-3 0,000 0 T 1234
C20:4,n-6 0,000 0 T 1234
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 T 1234
C22:5,n-3 0,000 0 T 1234
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 T 1234
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 15,373 53,2 1003
Sum monoumættede 12,000 41,5 1003
Sum polyumættede 1,474 5,1 1003
Fedtsyrer, total 28,847 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,737 2,55 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,737 2,55 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 82 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 942 310 T 1234
Leucin 1550 510 T 1234
Lysin 1730 570 T 1234
Methionin 486 160 T 1234
Cystin 161 53 T 1234
Phenylalanin 760 250 T 1234
Tyrosin 760 250 T 1234
Threonin 821 270 T 1234
Tryptofan 176 58 T 1234
Valin 1030 340 T 1234
Arginin 1280 420 T 1234
Histidin 547 180 T 1234
Alanin 1190 390 T 1234
Asparaginsyre 1730 570 T 1234
Glutaminsyre 2800 920 T 1234
Glycin 1000 330 T 1234
Prolin 882 290 T 1234
Serin 760 250 T 1234

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby