Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1114
Lakrids, salt
Engelsk navn
Liquorice, salt
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1507 kJ 1003
Energi, kcal 360 kcal 1003
total-N 1,072 g 1,072 0,704 - 1,440 2 1358, 1823
Protein, total 6,7 g 6,7 4,400 - 9,000 2 1358, 1823
Protein, deklaration 6,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 79,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 79,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 79,8 g 1003
Tilsat sukker 36,0 g 1358
Kostfiber 0,0 g 1358
Fedt, total 1,0 g 1 1823
Alkohol 0,0 g 1358
Aske 2,2 g 1 1823
Tørstof 89,6 g 1 1823
Vand 10,4 g 1 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 3,00 mg 1 1823
Natrium, Na 519 mg 1 1823
Kalium, K 415 mg 1 1823
Calcium, Ca 30,0 mg 1 1823
Magnesium, Mg 25,0 mg 1 1823
Phosphor, P 26,0 mg 12 - 41 2 1348
Jern, Fe 3,10 mg 1 1823
Kobber, Cu 0,140 mg 1 1823
Zink, Zn 0,310 mg 1 1823
Mangan, Mn 0,290 mg 1 1823
Chrom, Cr 16,0 µg 14 - 18 2 1348
Selen, Se 0,500 µg 2 1348
Nikkel, Ni 10,0 µg 10 - 20 2 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Glucose 2,90 g 1 1823
Monosaccharider, total 2,90 g 1003
Saccharose 40,5 g 1 1823
Disaccharider, total 40,5 g 1003
Sukkerarter, ialt 43,4 g 1003
Sorbitol 0 g 1358
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1358
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1358

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby