Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1128
Pølse, cervelatpølse, pålæg
Engelsk navn
Pork/beef sausage, saveloy type
Synonymer
Pølser
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1146 kJ 1003
Energi, kcal 274 kcal 1003
total-N 1,782 g 1,44 - 2,24 41 1070, 1127, 1840
Protein, total 11,1 g 9,000 - 14,000 41 1070, 1127, 1840
Protein, deklaration 11,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,3 g T 1101
Fedt, total 23,7 g 12 - 31,1 43 1070, 1818, 1840
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,5 g 2,94 - 4,46 33 1070, 1840
Tørstof 43,2 g 34 - 50,200 41 1070, 1127, 1840
Vand 56,8 g 49,800 - 66,000 41 1070, 1127, 1840
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,746 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,186 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,112 µg 1300
K1-vitamin 0 µg 1655
Niacin 1,67 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1432 mg 850 - 1820 22 1127, 1840
Natrium, Na 1152 mg 700 - 1620 41 1070, 1127, 1840
Kalium, K 174 mg 107 - 490 41 1070, 1127, 1840
Calcium, Ca 14,6 mg 7,64 - 17,3 6 1015
Phosphor, P 228 mg 191 - 254 6 1015
Jern, Fe 0,760 mg 0,42 - 1,11 3 1061
Kobber, Cu 0,083 mg 0,054 - 0,111 3 1061
Zink, Zn 1,10 mg 0,84 - 1,70 3 1061
Nikkel, Ni 3,50 µg 18 T 1101
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,043 0,20 1818
C14:0 0,371 1,71 1818
C16:0 5,64 26,0 1818
C17:0 0,085 0,39 1818
C18:0 2,77 12,8 1818
C20:0 0,051 0,23 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,698 3,22 1818
C18:1,n-9 9,50 43,7 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,240 1,11 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,04 9,37 1818
C18:3,n-3 0,201 0,92 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,086 0,39 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,96 41,3 1003
Sum monoumættede 10,4 48,0 1003
Sum polyumættede 2,32 10,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 21,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,201 0,92 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,12 9,77 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 53 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 517 290 T 1101
Leucin 838 470 T 1101
Lysin 838 470 T 1101
Methionin 214 120 T 1101
Cystin 71 40 T 1101
Phenylalanin 428 240 T 1101
Tyrosin 339 190 T 1101
Threonin 428 240 T 1101
Tryptofan 100 56 T 1101
Valin 588 330 T 1101
Arginin 606 340 T 1101
Histidin 303 170 T 1101
Alanin 624 350 T 1101
Asparaginsyre 944 530 T 1101
Glutaminsyre 1600 900 T 1101
Glycin 748 420 T 1101
Prolin 695 390 T 1101
Serin 446 250 T 1101

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby