DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1128
Pølse, cervelatpølse, pålæg
Engelsk navn
Pork/beef sausage, saveloy type
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1146 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1135 kJ 1003
Energi (kcal) 277 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 274 kcal 1003
Protein 11,1 g 9 - 14 41 1127, 1070, 1840
Protein fra Aminosyrer 8,9 g 1003
Protein, deklaration 11,1 g 9 - 14 41 1127, 1070, 1840
Kulhydrat difference 4,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,8 g 1003
Kostfibre 0,3 g T 1101.0
Fedt 23,7 g 12 - 31,1 43 1818, 1070, 1127, 1840
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,88 g 41 1003
Aske 3,5 g 2,94 - 4,46 33 1070, 1840
Tørstof 43,2 g 34 - 50,2 41 1070, 1127, 1840
Vand 56,8 g 49,8 - 66 41 1070, 1127, 1840
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,466 µg 1003
D3-vitamin 0,186 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,112 µg 1300
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,349 mg 19 T 1136.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,148 mg 19 T 1136.0
Niacinækvivalent 4,36 NE 1003
Niacin 2,70 mg 19 T 1136.0
B6-vitamin 0,110 mg 19 T 1136.0
Folat 4,80 µg 19 T 1136.0
B12-vitamin 0,740 µg 19 T 1136.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1150 mg 700 - 1620 41 1070, 1127, 1840
Kalium 174 mg 107 - 490 41 1070, 1127, 1840
Calcium 22,1 mg 19 T 1136.0
Magnesium 16,3 mg 19 T 1136.0
Jern 0,760 mg 0,42 - 1,11 3 1061
Kobber 0,0830 mg 0,054 - 0,111 3 1061
Zink 1,10 mg 0,84 - 1,7 3 1061
Selen 7,30 µg 19 T 1136.0
Fosfor 228 mg 191 - 254 6 1015
Chlorid 1430 mg 850 - 1820 22 1127, 1840
Jod 2,10 µg 1,5 - 2,6 4 T 1136.0
Nikkel 3,50 µg 18 T 1101.0
Sum mineraler 3030 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 3,80 g 1 2190
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1818
C6:0 0,000 0,0 1818
C8:0 0,000 0,0 1818
C10:0 0,000 0,0 1818
C12:0 0,043 0,199 1818
C14:0 0,371 1,7 1818
C16:0 5,643 25,9 1818
C17:0 0,085 0,39 1818
C18:0 2,772 12,7 1818
C20:0 0,051 0,236 1818
C22:0 0,000 0,0 1818
C24:0 0,000 0,0 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1818
C16:1,n-7 0,698 3,21 1818
C18:1,n-7 0,000 0,0 1818
C18:1,n-9 9,497 43,7 1818
C20:1,n-11 0,240 1,1 1818
C22:1,n-9 0,000 0,0 1818
C22:1,n-11 0,000 0,0 1818
C24:1,n-9 0,000 0,0 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,034 9,36 1818
C18:3,n-3 0,201 0,924 1818
C18:4,n-3 0,000 0,0 1818
C20:2,n-6 0,085 0,392 1818
C20:3,n-3 0,000 0,0 1818
C20:3,n-6 0,000 0,0 1818
C20:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:6,n-3 0,000 0,0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1818
Sum mættede fedtsyrer 8,966 41,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 10,436 48 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,320 10,6 1003
Sum fedtsyrer 21,722 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,201 0,924 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,120 9,75 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 53 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,782 1127, 1070, 1840
Isoleucin 517 290 T 1101.0
Leucin 837 470 T 1101.0
Lysin 837 470 T 1101.0
Methionin 214 120 T 1101.0
Cystin 71 40 T 1101.0
Phenylalanin 428 240 T 1101.0
Tyrosin 339 190 T 1101.0
Threonin 428 240 T 1101.0
Tryptofan 100 56 T 1101.0
Valin 588 330 T 1101.0
Arginin 606 340 T 1101.0
Histidin 303 170 T 1101.0
Alanin 624 350 T 1101.0
Asparaginsyre 944 530 T 1101.0
Glutaminsyre 1600 900 T 1101.0
Glycin 748 420 T 1101.0
Prolin 695 390 T 1101.0
Serin 445 250 T 1101.0
Sum essentielle Aminosyrer 4055 T 1101.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 5778 T 1101.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 78,9 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,915 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby