DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1131
Mintgele
Engelsk navn
Mint jelly
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1141 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 996 kJ 1003
Energi (kcal) 269 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 235 kcal 1003
Protein 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat difference 65,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 65,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 57,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,05 g 1 1003
Aske 2,5 g 1002
Tørstof 69,0 g 1002
Vand 31,0 g 1002
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 20,0 mg 1 2135
Sum mineraler 20,0 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 57,0 g 1 1001
Tilsat Sukker 63,5 g 1 2133
Frie sukkerarter 63,5 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,080 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 10,3 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,2 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby