Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1131
Mintgele
Engelsk navn
Mint jelly
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1141 kJ 1003
Energi, kcal 273 kcal 1003
total-N 0,080 g 1003
Protein, total 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 59,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 65,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 65,5 g 1003
Tilsat sukker 56,0 g 1321
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1002
Tørstof 69,0 g 1002
Vand 31,0 g 1002

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby