DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1131
Mintgele
Engelsk navn
Mint jelly
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1141 kJ 1003
Energi, kcal 269 kcal 1003
Nitrogen, total 0,080 g 1003
Protein, videnskabelig 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat, difference 65,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 65,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 65,5 g 1003
Tilsat sukker 56,0 g 1321
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1002
Tørstof 69,0 g 1002
Vand 31,0 g 1002
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,400 100 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby