DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1135
Vekao
Engelsk navn
Vecao
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2342 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2342 kJ 1003
Energi (kcal) 561 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 561 kcal 1003
Protein 3,3 g 1 1823
Protein, deklaration 4,3 g 1 1823
Kulhydrat difference 61,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 60,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 59,4 g 1003
Kostfibre 0,5 g 1001
Fedt 33,9 g 1 1823
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1 1003
Aske 1,3 g 1 1823
Tørstof 99,4 g 1 1823
Vand 0,6 g 1 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,700 RE 1 1004
D-vitamin 0 µg 1 1004
E-vitamin 1,40 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 1004
Niacinækvivalent 1,10 NE 1003
Niacin 1,10 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 8,20 µg 1 1004
B12-vitamin 0 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 17,0 mg 1 1823
Kalium 528 mg 1 1823
Calcium 15,0 mg 1 1823
Magnesium 92,0 mg 1 1823
Jern 4,20 mg 1 1823
Kobber 0,595 mg 0,595 0,47 - 0,72 2 1805, 1823
Zink 1,56 mg 1 1823
Mangan 0,920 mg 1 1823
Selen 2,80 µg 1 1004
Fosfor 132 mg 1 1004
Jod 0,560 µg 1 1004
Nikkel 138 µg 1 1805
Cadmium 1,40 µg 1 1805
Bly 3,00 µg 1 1805
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sakkarose 51,3 g 1 1823
Sum disakkarider 51,3 g 1003
Sum sukkerarter 51,3 g 1003
Tilsat Sukker 43,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 43,9 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 1,10 g 1 2190
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 28,000 1004
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,500 1004
Sum flerumættede fedtsyrer 0,700 1004
Sum fedtsyrer 31,866 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1004
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,688 1823
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 4,74 1 2098
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,940 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby