Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1135
Vekao
Engelsk navn
Vecao
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 4,74 2098
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2342 kJ 1003
Energi, kcal 560 kcal 1003
total-N 0,688 g 1 1823
Protein, total 3,3 g 1 1823
Protein, deklaration 4,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 61,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 60,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 59,4 g 1003
Tilsat sukker 50,0 g 1001
Kostfiber 0,5 g 1001
Fedt, total 33,9 g 1 1823
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1 1823
Tørstof 99,4 g 1 1823
Vand 0,6 g 1 1823
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 17,0 mg 1 1823
Kalium, K 528 mg 1 1823
Calcium, Ca 15,0 mg 1 1823
Magnesium, Mg 92,0 mg 1 1823
Jern, Fe 4,20 mg 1 1823
Kobber, Cu 0,595 mg 0,595 0,47 - 0,72 2 1805, 1823
Zink, Zn 1,56 mg 1 1823
Mangan, Mn 0,920 mg 1 1823
Nikkel, Ni 138 µg 1 1805
Cadmium, Cd 1,40 µg 1 1805
Bly, Pb 3,00 µg 1 1805
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Saccharose 51,3 g 1 1823
Disaccharider, total 51,3 g 1003
Sukkerarter, ialt 51,3 g 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby