Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1147
Dressing, mayonnaise
Engelsk navn
Salad dressing, mayonnaise
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1437 kJ 1003
Energi, kcal 343 kcal 1003
total-N 0,187 g 0,106 - 0,277 11 1809
Protein, total 1,2 g 0,663 - 1,731 11 1809
Protein, deklaration 1,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 12,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 12,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 12,6 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 32,5 g 29,6 25,5 - 45,5 11 1809
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 2,0 1,1 - 2,9 11 1809
Tørstof 48,3 g 47,7 40,300 - 57,300 11 1809
Vand 51,7 g 52,3 42,700 - 59,700 11 1809
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,50 RE 1003
Retinol 3,50 µg 2,40 1,0 - 9,0 6 1809
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 182
E-vitamin 2,62 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,62 mg 1,45 0,52 - 8,83 6 1809
B1-vitamin 0,019 mg 0,015 - 0,023 2 T 182
B2-vitamin, riboflavin 0,053 mg 0,036 - 0,070 2 T 182
Niacin 0,488 NE 1003
niacin 0,188 mg 0,184 - 0,192 2 T 182
B6-vitamin 0 mg 1 T 182
Folat 0 µg 1 T 182
B12-vitamin 0,140 µg T 182
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 182
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 668 mg 690 370 - 870 11 1809
Kalium, K 91,0 mg 55,0 21,6 - 173 11 1809
Calcium, Ca 20,3 mg 17,4 8,7 - 38 11 1809
Magnesium, Mg 7,30 mg 6,10 3,8 - 12,4 11 1809
Phosphor, P 19,0 mg 9 - 29 5 T 182
Jern, Fe 0,320 mg 0,330 0,12 - 0,48 11 1809
Zink, Zn 0,210 mg 0,190 0,13 - 0,31 11 1809
Jod, I 0 µg T 182
Selen, Se 0,190 µg T 182
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,90 g 1,80 0,4 - 3,7 6 1809
Glucose 2,10 g 2,00 0,9 - 3,8 6 1809
Monosaccharider, total 4,00 g 1003
Lactose 0 g <0,2 - 0,8 6 1809
Maltose 0 g 6 1809
Saccharose 8,30 g 7,80 5,9 - 12,1 6 1809
Disaccharider, total 8,30 g 1003
Raffinose 0 g 6 1809
Sukkerarter, ialt 12,3 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,023 0,18 1809
C14:0 0,040 0,31 1809
C16:0 2,17 17,0 1809
C18:0 0,856 6,69 1809
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,072 0,56 1809
C18:1,n-9 9,11 71,2 1809
C18:1,n-7 0,524 4,10 1809
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,09 24,1 1003
Sum monoumættede 9,71 75,9 1003
Sum polyumættede 0,000 0,00 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 12,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg T 182
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 65 350 T 182
Leucin 99 530 T 182
Lysin 79 420 T 182
Methionin 30 160 T 182
Cystin 21 110 T 182
Phenylalanin 50 270 T 182
Tyrosin 50 270 T 182
Threonin 62 330 T 182
Tryptofan 18 94 T 182
Valin 73 390 T 182
Arginin 82 440 T 182
Histidin 28 150 T 182
Alanin 58 310 T 182
Asparaginsyre 97 520 T 182
Glutaminsyre 142 760 T 182
Glycin 36 190 T 182
Prolin 49 260 T 182
Serin 97 520 T 182

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby