DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1147
Dressing, mayonnaise
Engelsk navn
Salad dressing, mayonnaise
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1437 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1437 kJ 1003
Energi (kcal) 348 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 348 kcal 1003
Protein 1,2 g 0,662 - 1,73 11 1809
Protein fra Aminosyrer 1,0 g 1003
Protein, deklaration 1,2 g 0,662 - 1,73 11 1809
Kulhydrat difference 12,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 12,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 12,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 32,5 g 29,6 25,5 - 45,5 11 1809
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,67 g 11 1003
Aske 2,0 g 2,0 1,1 - 2,9 11 1809
Tørstof 48,3 g 47,7 40,3 - 57,3 11 1809
Vand 51,7 g 52,3 42,7 - 59,7 11 1809
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,50 RE 1003
Retinol 3,50 µg 2,4 1 - 9 6 1809
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 182.0
E-vitamin 2,62 α-TE
alfa-Tokoferol 2,62 mg 1,45 0,52 - 8,83 6 1809
Thiamin (B1-vitamin) 0,0190 mg 0,015 - 0,023 2 T 182.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0530 mg 0,036 - 0,07 2 T 182.0
Niacinækvivalent 0,481 NE 1003
Niacin 0,188 mg 0,184 - 0,192 2 T 182.0
B6-vitamin 0 mg 1 T 182.0
Folat 0 µg 1 T 182.0
B12-vitamin 0,140 µg T 182.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg T 182.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 668 mg 690,0 370 - 870 11 1809
Kalium 91,0 mg 55,0 21,6 - 173 11 1809
Calcium 20,3 mg 17,4 8,7 - 38 11 1809
Magnesium 7,30 mg 6,1 3,8 - 12,4 11 1809
Jern 0,320 mg 0,33 0,12 - 0,48 11 1809
Zink 0,210 mg 0,19 0,13 - 0,31 11 1809
Selen 0,190 µg T 182.0
Fosfor 19,0 mg 9 - 29 5 T 182.0
Jod 0 µg T 182.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,90 g 1,8 0,4 - 3,7 6 1809
Glukose 2,10 g 2,0 0,9 - 3,8 6 1809
Sum monosakkarider 4,00 g 1003
Laktose 0 g - 0,8 6 1809
Maltose 0 g 6 1809
Sakkarose 8,30 g 7,8 5,9 - 12,1 6 1809
Sum disakkarider 8,30 g 1003
Raffinose 0 g 6 1809
Sum sukkerarter 12,3 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,1000 g 1 2190
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,056 0,179 1809
C14:0 0,097 0,312 1809
C16:0 5,269 16,9 1809
C18:0 2,079 6,69 1809
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,175 0,562 1809
C18:1,n-7 1,272 4,09 1809
C18:1,n-9 22,122 71,1 1809
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 7,501 24,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 23,569 75,8 1003
Sum fedtsyrer 31,070 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg T 182.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,187 1809
Isoleucin 65 350 T 182.0
Leucin 99 530 T 182.0
Lysin 79 420 T 182.0
Methionin 30 160 T 182.0
Cystin 21 110 T 182.0
Phenylalanin 50 270 T 182.0
Tyrosin 50 270 T 182.0
Threonin 62 330 T 182.0
Tryptofan 18 94 T 182.0
Valin 73 390 T 182.0
Arginin 82 440 T 182.0
Histidin 28 150 T 182.0
Alanin 58 310 T 182.0
Asparaginsyre 97 520 T 182.0
Glutaminsyre 142 760 T 182.0
Glycin 36 190 T 182.0
Prolin 49 260 T 182.0
Serin 97 520 T 182.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 34,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby