Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1153
Letmælkskefir
Engelsk navn
Milk, 1.5 % fat, cultured, kefir
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 201 kJ 1003
Energi, kcal 48 kcal 1003
total-N 0,550 g 0,502 - 0,603 128 T 33
Protein, total 3,5 g 3,203 - 3,847 128 T 33
Protein, deklaration 3,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g T 33
Kostfiber 0,0 g T 33
Fedt, total 1,6 g 1,2 - 2,0 442 T 33
Alkohol 0,0 g T 33
Aske 0,8 g 0,727 - 0,778 27 T 33
Tørstof 10,7 g 10,04 - 11,300 375 T 33
Vand 89,3 g 88,700 - 89,960 375 T 33
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 14,6 RE 1003
Retinol 14,0 µg 1003
ß-caroten 7,00 µg 1003
D-vitamin 0,040 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,040 µg 1003
E-vitamin 0,040 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,040 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,046 mg 0,04 - 0,054 30 T 33
B2-vitamin, riboflavin 0,174 mg 0,14 - 0,200 32 T 33
Niacin 0,895 NE 1003
niacin 0,095 mg 0,087 - 0,107 5 T 33
B6-vitamin 0,049 mg 0,044 - 0,052 5 T 33
Pantothensyre 0,356 mg 0,340 0,30 - 0,46 8 T 6
Biotin 1,56 µg 1,2 - 2,0 11 T 6
Folat 11,5 µg 8,0 - 19,0 24 T 33
B12-vitamin 0,438 µg 0,29 - 0,52 5 T 33
C-vitamin 1,30 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,30 mg 0,9 - 1,7 34 T 33
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 43,0 mg 35 - 49,8 67 T 33
Kalium, K 153 mg 131 - 164 67 T 33
Calcium, Ca 121 mg 111 - 135 67 T 33
Magnesium, Mg 11,8 mg 10,2 - 13,6 67 T 33
Phosphor, P 95,7 mg 84 - 108 42 T 33
Jern, Fe 0,029 mg 0,000 - 0,049 31 T 33
Kobber, Cu 0,010 mg 0,010 0,009 - 0,010 3 T 33
Zink, Zn 0,413 mg 0,36 - 0,48 45 T 33
Jod, I 10,7 µg 11,0 9,0 - 13 7 T 6
Mangan, Mn 0,002 mg 0,002 0,002 - 0,002 3 T 33
Chrom, Cr 0,052 µg 0 - 0,221 18 1538
Selen, Se 1,30 µg 1006
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1 - 7 19 T 33
Nikkel, Ni 0,624 µg 0,00 - 0,95 13 T 33
Kviksølv, Hg 0,030 µg 0,02 - 0,10 19 T 33
Arsen, As 0,300 µg 4 T 33
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1224
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 3,78 g 1224
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 3,78 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,78 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,054 3,57 1227
C6:0 0,035 2,32 1227
C8:0 0,023 1,52 1227
C10:0 0,050 3,31 1227
C12:0 0,062 4,10 1227
C14:0 0,176 11,7 1227
C16:0 0,471 31,3 1227
C18:0 0,161 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,023 1,52 1227
C16:1,n-7 0,035 2,32 1227
C18:1,n-9 0,353 23,5 1227
C20:1,n-11 0,018 1,19 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,033 2,18 1227
C18:3,n-3 0,012 0,79 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,03 68,5 1003
Sum monoumættede 0,429 28,5 1003
Sum polyumættede 0,045 2,99 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,51 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,012 0,79 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,033 2,19 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 6 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 187 340 T 1291
Leucin 363 660 T 1291
Lysin 314 570 T 1291
Methionin 88 160 T 1291
Cystin 23 41 T 1291
Phenylalanin 171 310 T 1291
Tyrosin 171 310 T 1291
Threonin 154 280 T 1291
Tryptofan 48 88 T 1291
Valin 248 450 T 1291
Arginin 116 210 T 1291
Histidin 94 170 T 1291
Alanin 116 210 T 1291
Asparaginsyre 281 510 T 1291
Glutaminsyre 671 1220 T 1291
Glycin 77 140 T 1291
Prolin 341 620 T 1291
Serin 182 330 T 1291

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby