DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1156
Dressing, olie-eddike
Engelsk navn
Salad dressing, oil and vinegar
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1446 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1408 kJ 1003
Energi (kcal) 350 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 341 kcal 1003
Protein 0,6 g 0,1 - 1,38 7 1809
Protein, deklaration 0,6 g 0,1 - 1,38 7 1809
Kulhydrat difference 9,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 9,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1001
Fedt 34,3 g 34,3 23,4 - 53,3 7 1809
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,63 g 7 1003
Aske 2,9 g 2,6 1,4 - 5,6 7 1809
Tørstof 47,6 g 51,2 32,6 - 60,9 7 1809
Vand 52,4 g 48,8 39,1 - 67,4 7 1809
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,400 RE 1003
Retinol 0,400 µg - 1,2 3 1809
E-vitamin 3,48 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 3,48 mg 3,15 0,91 - 7,73 6 1809
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1050 mg 970,0 450 - 2070 7 1809
Kalium 88,0 mg 70,0 27,1 - 181 7 1809
Calcium 13,7 mg 8,9 6,4 - 33 7 1809
Magnesium 5,50 mg 4,4 2,6 - 9,9 7 1809
Jern 0,270 mg 0,22 0,01 - 0,55 7 1809
Zink 0,150 mg 0,15 0,08 - 0,22 7 1809
Sum mineraler 1160 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,900 g 0,8 0,3 - 1,5 3 1809
Glukose 0,700 g 0,9 0,3 - 1 3 1809
Sum monosakkarider 1,60 g 1003
Laktose 0 g - 0,6 3 1809
Maltose 0 g 3 1809
Sakkarose 5,70 g 5,1 4,1 - 7,9 3 1809
Sum disakkarider 5,70 g 1003
Raffinose 0 g 3 1809
Sum sukkerarter 7,30 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,300 g 1 2190
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,024 0,0744 1809
C14:0 0,037 0,111 1809
C16:0 2,695 8,21 1809
C18:0 1,062 3,23 1809
C20:0 0,201 0,614 1809
C22:0 0,145 0,443 1809
C24:0 0,028 0,0868 1809
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,049 0,148 1809
C18:1,n-7 0,611 1,86 1809
C18:1,n-9 10,881 33,1 1809
C20:1,n-11 0,287 0,874 1809
C22:1,n-9 0,151 0,458 1809
C24:1,n-9 0,034 0,102 1809
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 13,830 42,1 1809
C18:3,n-3 2,756 8,4 1809
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 4,193 12,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 12,012 36,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 16,586 50,5 1003
Sum fedtsyrer 32,791 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,756 8,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 13,830 42,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,090 1809
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0,1000 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby