Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1156
Dressing, olie-eddike
Engelsk navn
Salad dressing, oil and vinegar
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1446 kJ 1003
Energi, kcal 346 kcal 1003
total-N 0,090 g 0,016 - 0,221 7 1809
Protein, total 0,6 g 0,100 - 1,381 7 1809
Protein, deklaration 0,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,8 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1001
Fedt, total 34,3 g 34,3 23,4 - 53,3 7 1809
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,9 g 2,6 1,4 - 5,6 7 1809
Tørstof 47,6 g 51,2 32,600 - 60,900 7 1809
Vand 52,4 g 48,8 39,100 - 67,400 7 1809
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,400 RE 1003
Retinol 0,400 µg 0,000 i,p, - 1,2 3 1809
E-vitamin 3,48 α-TE 1003
alfa-tokoferol 3,48 mg 3,15 0,91 - 7,73 6 1809
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1054 mg 970 450 - 2070 7 1809
Kalium, K 88,0 mg 70,0 27,1 - 181 7 1809
Calcium, Ca 13,7 mg 8,9 6,4 - 33,0 7 1809
Magnesium, Mg 5,50 mg 4,40 2,6 - 9,9 7 1809
Jern, Fe 0,270 mg 0,220 0,01 - 0,55 7 1809
Zink, Zn 0,150 mg 0,150 0,08 - 0,22 7 1809
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,900 g 0,800 0,3 - 1,5 3 1809
Glucose 0,700 g 0,900 0,3 - 1,0 3 1809
Monosaccharider, total 1,60 g 1003
Lactose 0 g <0,2 - 0,6 3 1809
Maltose 0 g 3 1809
Saccharose 5,70 g 5,10 4,1 - 7,9 3 1809
Disaccharider, total 5,70 g 1003
Raffinose 0 g 3 1809
Sukkerarter, ialt 7,30 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,024 0,07 1809
C14:0 0,036 0,11 1809
C16:0 2,65 8,22 1809
C18:0 1,04 3,24 1809
C20:0 0,198 0,61 1809
C22:0 0,143 0,44 1809
C24:0 0,028 0,08 1809
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,048 0,14 1809
C18:1,n-9 10,7 33,2 1809
C18:1,n-7 0,601 1,86 1809
C20:1,n-11 0,282 0,87 1809
C22:1,n-9 0,148 0,45 1809
C24:1,n-9 0,033 0,10 1809
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 13,6 42,2 1809
C18:3,n-3 2,71 8,40 1809
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,12 12,8 1003
Sum monoumættede 11,8 36,6 1003
Sum polyumættede 16,3 50,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 32,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,71 8,40 1003
Sum n-6 fedtsyrer 13,6 42,2 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby