DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1157
Muskatnød, hel
Engelsk navn
Nutmeg, whole
Taxonomisk navn
Myristica fragrans (Houttuyn, 1774)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2097 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2097 kJ 1003
Energi (kcal) 507 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 507 kcal 1003
Protein 6,0 g 1358
Protein, deklaration 6,0 g 1358
Kulhydrat difference 49,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 28,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 28,6 g 1003
Kostfibre 20,8 g 2 1938
Fedt 36,3 g 76 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 5 1003
Aske 2,3 g 119 1938
Tørstof 94,0 g 1358
Vand 6,0 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,67 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 16,0 µg 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1938
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,346 mg 2 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0570 mg 5 1938
Niacinækvivalent 1,30 NE 1003
Niacin 1,30 mg 5 1938
B6-vitamin 0,160 mg 2 1938
Folat 76,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 3,00 mg 1003
Ascorbinsyre 3,00 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 16,0 mg 5 1938
Kalium 350 mg 5 1938
Calcium 184 mg 5 1938
Magnesium 183 mg 3 1938
Jern 3,04 mg 5 1938
Kobber 1,03 mg 1938
Zink 2,15 mg 4 1938
Selen 1,60 µg 4 1938
Fosfor 213 mg 4 1938
Jod 0,500 µg 1 2136
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 1358
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sorbitol 0 g 1358
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 4,00 g 1358
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 25,940 2132
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,220 2132
Sum flerumættede fedtsyrer 0,350 2132
Sum fedtsyrer 29,048 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 2132
Sum n-6 fedtsyrer 0,350 2132
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1358
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,960 1358
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 8,80 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby