DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1157
Muskatnød, hel
Engelsk navn
Nutmeg, whole
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2097 kJ 1003
Energi, kcal 507 kcal 1003
Nitrogen, total 0,960 g 1358
Protein, videnskabelig 6,0 g 1358
Protein, deklaration 6,0 g 1358
Kulhydrat, difference 49,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 28,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 4,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1358
Kostfibre 20,8 g 2 1938
Fedt, total 36,3 g 76 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,3 g 119 1938
Tørstof 94,0 g 1358
Vand 6,0 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,33 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1 1938
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,346 mg 2 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,0570 mg 5 1938
Niacinækvivalent 1,30 NE 1003
Niacin 1,30 mg 5 1938
B6-vitamin 0,160 mg 2 1938
Folat 76,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 3,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,00 mg 1938
beta-caroten 16,0 µg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 16,0 mg 5 1938
Kalium, K 350 mg 5 1938
Calcium, Ca 184 mg 5 1938
Magnesium, Mg 183 mg 3 1938
Fosfor, P 213 mg 4 1938
Jern, Fe 3,04 mg 5 1938
Kobber, Cu 1,03 mg 1938
Zink, Zn 2,15 mg 4 1938
Selen, Se 1,60 µg 4 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 1358
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, total 0 g 1003
Sorbitol 0 g 1358
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 4,00 g 1358
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 29,048 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1358

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby