Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1159
Rosenkål, vinter (januar til april), rå
Engelsk navn
Brussels sprouts, winter (January to April), raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. gemmifera
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 20
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 213 kJ 1003
Energi, kcal 51 kcal 1003
total-N 0,704 g 0,592 - 0,880 15 1073
Protein, total 4,4 g 3,700 - 5,500 15 1073
Protein, deklaration 4,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 5,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,1 g 3,7 - 4,5 4 T 41
Fedt, total 0,5 g 0,4 - 0,6 3 1073
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,0 - 1,4 15 1073
Tørstof 15,3 g 13,200 - 17,100 15 1073
Vand 84,7 g 82,900 - 86,800 15 1073
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
Niacin 0,833 NE 1003
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 101 mg 1003
L-ascorbinsyre 101 mg 85 - 122 15 1073
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,072 17,9 T 41
C18:0 0,005 1,32 T 41
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,015 3,68 T 41
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,072 17,9 T 41
C18:3,n-3 0,237 59,2 T 41
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 41
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,077 19,2 1003
Sum monoumættede 0,015 3,74 1003
Sum polyumættede 0,309 77,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,401 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,237 59,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,072 18,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 148 210 T 41
Leucin 197 280 T 41
Lysin 218 310 T 41
Methionin 47 67 T 41
Cystin 20 29 T 41
Phenylalanin 127 180 T 41
Tyrosin 70 100 T 41
Threonin 141 200 T 41
Tryptofan 50 71 T 41
Valin 232 330 T 41
Arginin 289 410 T 41
Histidin 92 130 T 41
Alanin 204 290 T 41
Asparaginsyre 408 580 T 41
Glutaminsyre 739 1050 T 41
Glycin 141 200 T 41
Prolin 732 1040 T 41
Serin 190 270 T 41

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby