DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1161
Pølse, bratwurst, thüringer
Engelsk navn
Pork sausage, Thüringer bratwurst
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1172 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1172 kJ 1003
Energi (kcal) 283 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 283 kcal 1003
Protein 14,4 g 1 1061
Protein, deklaration 14,4 g 1 1061
Kulhydrat difference 1,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,1 g 1003
Kostfibre 0,2 g 2007
Fedt 24,5 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,21 g 1 1003
Aske 2,9 g 1003
Tørstof 43,1 g 1 1061
Vand 56,9 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,349 mg 19 T 1136.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,148 mg 19 T 1136.0
Niacinækvivalent 2,70 NE 1003
Niacin 2,70 mg 19 T 1136.0
B6-vitamin 0,110 mg 19 T 1136.0
Folat 4,80 µg 19 T 1136.0
B12-vitamin 0,740 µg 19 T 1136.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 885 mg 1 1061
Kalium 229 mg 1 1061
Calcium 22,1 mg 19 T 1136.0
Magnesium 16,3 mg 19 T 1136.0
Jern 0,810 mg 1 1061
Kobber 0,0660 mg 1 1061
Zink 2,60 mg 1 1061
Selen 7,30 µg 19 T 1136.0
Fosfor 224 mg 19 T 1136.0
Jod 2,10 µg 1,5 - 2,6 4 T 1136.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,600 g 1 2190
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 22,418 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 63 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,304 1061
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 78,9 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,915 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby